Vene mici rosii

07-02-2009
DjShAg
Nu este medic/terapeut
DjShAg
Poi ce sa zic...Asta vara mi'se inrosea gatu.Doar de 2 ori s'a intamplat asta si la vreo luna mi'au aparut pe maini intr'o zi cateva bubite rosii care a 2a zi nu mai erau.mi'au aparut de ceva timp pe nas 2 3 venisoare mici rosii si pielea putin rosie in jurul acestora.Mai am cateva si pe burta cateva care s'au mai inmultit dar nu foarte mult.Pot spune ca mai si in zona gleznelor cateva mult mai mici dar vizibile si pe talpa stanga.Pielea nu ma mananca si am facut un control la sange din care nu a iesit nimic in neregula.Problema e pe piele presupun si sunt putin speriat.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Va rog mult :) Multumesc.
2 comentarii
0
07-02-2009, ora 16:00
DjShAg
Nu este medic/terapeut
DjShAg
Chiar nimeni nu ma poate ajuta? :|
0
08-02-2009, ora 11:47
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Probabil sunt teleangiectazii care apar intr-o afectiune ereditara cu transmitere autosomal dominanata -maladia Rendu -Osler(sunt importante antecedentele herdocolaterale), sau pot fi stelute vasculare care apar in afectiuni hepatice sau o purpura reumatoida Henoch Schonlein( vasculita a vaselor mici care poate apare dupa o infectie cu streptococ beta hemolitic) ; Ar fi bine sa faci un consult dermatologic, un consult de boli interne, markeri pentru hepatita( Ag HBs, Ac antiHVC), ASLO, VSH, proteina C reactiva, complement, fibrinogen, exudat faringian, eventual alte investigatii recomandate de medicii examinatori; Telangiectaziile si stelutele vasculare pot fi indepartate cu tratament laser; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns