veruca sau panaritiu

13-03-2006
suiram
Nu este medic/terapeut
suiram
in urma cu un an am fost la un salon de manichiura, pedichiura unde mi-am aranjat si eu unghiile. dupa doua saptamani dupa ce am fost la respectivul salon in locul unde m-a ciupit cu foarfeca au inceput sa-mi apara pe mana niste semne, am mers la o farmacie unde m-am consultat cu doamna de acolo care mi-a zis ca este veruca si mi-a recomandat o solutie cu numele DUOFILM. am facut respectivul tratament in loc sa-mi arda veruca respectiva mi-a ars pielea din jur, am renuntat la solutia respectiva si am incercat cu VEROLIT dar nici asta nu pare a fi de prea mare ajutor pt. ca tot asa imi arata chestiile alea. v-am zis debutul pana in prezent, dar intrebarea mea ar fi: cum pot sa scap de ele, si ce ar putea sa fie dupa parerea dv.?
2 comentarii
0
09-04-2006, ora 00:00
noade
Nu este medic/terapeut
noade
hmm..panaritiu nu e deoarece am avut eu problema asta..panaritiul duce la infectie si netratat la timp afecteaza osul degetului..si in caz de panaritiu singurul remediu este extragerea unghiei prin interventie chirurgicala care e destul de simpla..eu zic sa mergi la un dermatolog si sa lasi deoparte sfatul diverselor farmaciste..te va "costa" mult mai ieftin un diagnostic profesional decat o parere de amator
0
21-04-2006, ora 00:00
suiram
Nu este medic/terapeut
suiram
mersi mult de informatia data. o sa-ti urmez sfatul, am sa ma consult cu un dermatolog si sper in cel mai scurt timp sa nu mai am aceasta problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: