virgina sau nu ????

14-05-2012
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
am facut dragoste cu o fata vineri...inainte mi-a zis 'stii sunt virgina, nu am mai facut-o deloc etc etc'. La penetrare nu i-a curs deloc sange...Am mai avut prietene virgine care au sangerat chiar si a treia oara, dar la ea nimic. Mi-a jurat ca sunt primul din viata ei etc etc...Mi-a mai zis ca de regula la sportive nu curge sange (dar eu am luat-o ca pe o pacaleala) si ca de aia nu i-a curs (ca ea face jogging in fiecare dimineata) etc! Totusi mi se pare cam ciudat :
1.dupa 1 sapt si 3 zile sa te culci cu cineva fiind domnisoara
2.cand a ajuns la mine ea a inceput sa MA dezbrace si SA se dezbrace
3.sa nu curga pic de sange

Astept si eu niste raspunsuri
1 comentarii
0
14-05-2012, ora 15:14
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Auzi, tu esti deflorator de profesie? Trebuie sa pastrez un limbaj decent, dar imi pari un nesimtit si ti-as zice eu cate ceva, mai ales m-as lega de mama care a nascut un desfranat ca tine.
Si fetele astea sunt tampite ca se uita in gura unuia de doi bani, unul pe care nu l-au educat parintii, nu l-au invatat sa respecte fetele, sa iubeasca...sau ti-au zis "mama, dezvirgineaza tot ce prinzi"... Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud mai apoi ca si imprumuti prietenele sau te-ai facut peşte...
Eeee, nu e bine sa judec eu, unul ca tine nu va fi fericit si nici incredere in femei nu va avea...
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici