Virgina si gravida

Se poate sa fi si virgina si gravida. Am avut o joaca cu iubita mea am introduso in vaginul ei dar fara penetrare si fara ejaculare in vagin se poate sa ramana gravida?
5 comentarii

Cum adica ai introdus-o dar n-ai penetrat-o?A introduce sau a penetra inseamna acelasi lucru...asa ca explica-ne din nou exact ce ai facut.

Bună ziua am si eu o mică mare problemă, acum câte-va zile am încercat să dezvirginez o fată dar se pare că am fisurat Himenul cu degetul la inceput după care am forţat cu penisul la cateva minute de chinuri fara rezultat şi fata având dureri mari la fiecare impuls forţat de mine, m-am lasat pentru a nu crea un dinsconfort total, dar in momentul in care am retras penisul din inprejurimile feselor la cateva secunde am avut o ejaculare scurtă. Întrebarea mea este in timpul care am executat miscari ample la intrarea in vagin fără un rezultat total, s-ar fi putut la o preejaculare pe care de obicei nu se simnte fiind prea excitat sa fi ramas inauntru şi să rămâna gravidă dacă n-am introdus penisul in totalitate, având in vedere că a si sângerat ? Rog un Raspuns cât mai repede posibil vă multumesc..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 3gravida?!
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 2sunt insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 3sunt oare insarcinata?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 0sunt gravida?
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 14Posibila sarcina?
- 5Rezultate hcg
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: