Virgina si gravida
Se poate sa fi si virgina si gravida. Am avut o joaca cu iubita mea am introduso in vaginul ei dar fara penetrare si fara ejaculare in vagin se poate sa ramana gravida?
5 comentarii
Cum adica ai introdus-o dar n-ai penetrat-o?A introduce sau a penetra inseamna acelasi lucru...asa ca explica-ne din nou exact ce ai facut.
Bună ziua am si eu o mică mare problemă, acum câte-va zile am încercat să dezvirginez o fată dar se pare că am fisurat Himenul cu degetul la inceput după care am forţat cu penisul la cateva minute de chinuri fara rezultat şi fata având dureri mari la fiecare impuls forţat de mine, m-am lasat pentru a nu crea un dinsconfort total, dar in momentul in care am retras penisul din inprejurimile feselor la cateva secunde am avut o ejaculare scurtă. Întrebarea mea este in timpul care am executat miscari ample la intrarea in vagin fără un rezultat total, s-ar fi putut la o preejaculare pe care de obicei nu se simnte fiind prea excitat sa fi ramas inauntru şi să rămâna gravidă dacă n-am introdus penisul in totalitate, având in vedere că a si sângerat ? Rog un Raspuns cât mai repede posibil vă multumesc..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 13Triregol si sarcina
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 4insarcinata sau ranita?
- 6a fost virgina sau nu?
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 8sunt oare insarcinata?
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 0sunt insarcinata?
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 0Virginitate la 40 de ani
- 2Sarcina?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? virginitatea