Virgina sau nu?

12-05-2008
corinuk
Nu este medic/terapeut
corinuk
Buna! Va rog sa imi raspundeti cat mai repede! Am 18 ani si nu am avut inca un contact sexual. Dar, am ajuns departe cu prietenul meu.eram pe punctul de a o face.Si ne jucam. si brusc eu am inceput sa sangerez. Nu a intrat in vagin, nu am simtit nici o durere, numai am vazut sange. Am ramas foarte socati amandoi. El zicea ca poate s-a rupt ceva vas de sange.sau nu stiu. Dar eu am sangerat destul de tare. Repet: nu am simtit nici o durere. Si de intrat in vagin nu a intrat. Ce s-a putut intampla??? Eu o sa mai sangerez la primul contact sexual??? Sau asta a fost tot? Sunt foarte speriata! de ce am sangerat???
7 comentarii
0
12-05-2008, ora 00:00
MACKANZIE
Nu este medic/terapeut
MACKANZIE
la ce fel de joaca te referi?Poate doar ti-a venit ciclu daca el nu a intrat in tine sau ti-a bagat degetele acolo.Dute la un medic ginecolog si el o sa-ti spuna daca mai esti virgina e cam greu sa-ti dai seama dupa descrierile tale.
0
12-05-2008, ora 00:00
corinuk
Nu este medic/terapeut
corinuk
Nu mi-a venit ciclu! Si nu a introdus nici un deget. Era pe punctul de a ma penetra, dar nu a facut-o. De-asta am ramas foarte socati amandoi.
0
12-05-2008, ora 00:00
MACKANZIE
Nu este medic/terapeut
MACKANZIE
Ai dreptate sa ramai socata ca asa ceva nu am auzit pina acum.Dar cred ca esti tot virgina de vreme ce el nu te-a penetrat in vreun fel.De ce nu te duci la un medic ti-e rusine?
0
17-05-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
daca nu ti a introdus kiar nimik in vagin... cu SIGURANTA esti virgina ca nu ai cum sa te rupi singura.ce naiba...sau incearca sa te exprimi mai mult.ce altceva s-a mai intamplat intre voi?daca asta e tot...du te la un ginecolog ca acum esti majora!!!dar virgina esti sigura.ti acurs sange din alte motive sigur.
0
03-02-2009, ora 16:41
WWW.WWW
Nu este medic/terapeut
WWW.WWW
am si eu o intrebare va rog?acum cateva seri prietenul meu mi-a introdus degetul in vagin destul de adanc. nu am sangerat.E posibil sa nu mai fiu virgina?.:((.ast raspuns va rog.
0
27-11-2009, ora 23:17
norita
Nu este medic/terapeut
norita
salut WWW.WWW! sunt sanse de 50% sa fi si 50% sa nu fi...oricum nu e neaparata nevoie sa ti curga sange la primul contact sexual...si pana la urma nu poti s azici k nu esti virgina din moment ce el nu te-a penetrat...acela e contact sexual.:D
0
02-12-2009, ora 18:20
speedy_gonzales
Nu este medic/terapeut
speedy_gonzales
Depinde ce intelegi prin virginitate, www.www. Dupa ce povestesti, nu mai esti. mental. Doar fizic. Si apoi, nu intotdeauna la dezvirginare se rupe himenul, ca sa se produca dezvirginarea (ceea ce cred eu ca alaturi sangerarii).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •