Virginitatea.

08-07-2009
Ella97
Nu este medic/terapeut
Ella97
Buna tuturor am intrat pe acest forum in speranta ca o sa gasesc raspunsul la dilema pe care o am.cu mai mult timp in urma in timp ce ma masturbam in baie am observat ca la un moment dat am vazut in apa o membrana subtire cu usor vascularizata cu sange.(tin sa precizez ca ma masturbam cu dusul de la cada).insa jos nu simteam nici o durere.Atunci nu am dat importanta acestui fapt, zicand ca poate m'am lovit din greseala sau urma sa'mi vina ciclul...insa zilele trecute am inceput sa ma informez despre himen si tot ce tine de el.
Ieri cand m'am uitat in oglinda pentru a'mi vedea himen am observat ca e destul de gros si evident...insa intr'un colt are o mica portiune rupta...asta ce inseamna?Ca nu mai sunt virgina?
Si inca un lucru...in cazul in care nu as mai fi virgina.exista posibilitatea ca atunci knd voi avea primul act sexual (penetrare) sa imi mai curga sange?
1 comentarii
0
08-07-2009, ora 18:31
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
- virginitatea ("moral" vorbind) nu este data de existenta sau inexistenta himenului, acesta poate lipsi sau perfora accidental, fara ca o femeie sa fi avut vreun act sexual, chiar fara sa constientizeze;
-exista femei care au himenul elastic incat pot avea mai multe raporturi sexuale fara ca himenul sa se fi deteriorat vizibil;
-numai un ginecolog iti poate spune care este starea actuala a himenului tau;
-exista cazuri in care la primul raport sexual sa nu existe sangerare chiar daca himenul era absolu intact.
Deci sunt anatomic mai multe posibiltati, dar numai doua in ceea ce priveste raportul sexual: a existat sau nu penetrare.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici