Viroze la copii

06-05-2017
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
Buna ziua, fetita mea de 1 an i-mi raceste foarte des desi are toate vaccinurile la zi facute pana in prezent, pe data de 3 Mai i-am facut vaccinul de 1 an si la 2 zile mi-a racit, precizez nu face febra dar are nasucul infundat si nu poate respira!Momentan locuiesc in Anglia.Ce ma sfatuiti sa fac si ce se intampla?Va multumesc!
5 comentarii
0
08-05-2017, ora 10:43
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Momentan obstructia nazala i-o puteti rezolva prin administrarea in fiecare nara a 1-2 picaturi x 3-4/zi, de ser fiziologic, apa de mare sau ser efedrinat 0, 5%. Avand o sensibilitate crescuta la raceli, asa cum precizati, trebuie macar sa evitati contactul copilului cu persoanele racite. Este posibil sa nu ii priasca nici mediul in care se afla momentan (umiditate crescuta, frig, frecventa mare a vanturilor, poluare, etc.).Odata cu cresterea se maturizeaza si sistemul de aparare al organismului si episoadele de raceala se raresc.
Este foarte bine ca imunizati fetita, conform schemei de vaccinari, pt ca asa veti evita formele severe de boala pe care ar putea sa le faca.
0
08-05-2017, ora 18:02
Alesia16
Nu este medic/terapeut
Alesia16
Va multumesc pt raspuns, o zi frumoasa sa aveti!
0
18-08-2017, ora 16:30
Irinamiha
Nu este medic/terapeut
Irinamiha
Îmi recomandați va rog un siropel pentru fetiță mea 2 ani răcește des și as vrea sa îi întăresc imunitatea.Va mulțumesc:* :* :*
0
01-09-2017, ora 10:34
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata

Va raspund abia azi, dupa venirea din concediu. Ati putea administra Tinctura de propolis :3 picaturi /zi, intr-o lingurita de ceai, apa sau suc natural, timp de 10 zile/ luna, 3 luni succesiv ; puteti repeta cura pe parcursul anului, mai ales in sezonul rece. De asemenea puteti sa-i dati sa bea sirop de catina diluat in apa sau ceai, din cand in cand. Sunt remedii naturale pt cresterea imunitatii.
0
09-01-2018, ora 16:38
maria_suflețel
Nu este medic/terapeut
maria_suflețel
Sirop de catina luasem si eu pentru copiii mei dar avea un miros siun gust îngrozitor. Oare asa trebuie să fie sau cumva era stricat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele coronavirusului, al virusului respirator sincițial și al rinovirusului asupra copiilor
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •