virus sau nu

07-12-2007
crysty
Nu este medic/terapeut
crysty
Buna ziua! Am o problema care ma tine pe jar. Aproximativ acum un an am descoperit, spalind inteiorul vaginului, niste chestiute mici pe capul cervixului, ca un punctisor(neg sau bubita nu-i pot spune ca imi par prea mici).A disparut apoi a reaparut.Uneori st 2 uneori e numai una. Acum o saptamina iarasi a disparut si zilele acestea a reaparut. Acum st 2. Poate fi acesta virusul papilomei umane? Nici nu pot sa-mi imaginez asa ceva. Cand am informat medicul, m-a verificat si mi-a zis ca nu am absolut nimic. Nu le simt niciodata in nici un fel. Nu ma dor nu ma ustura nici macar nu simt sa le am. Ce fel de analize trebuie sa fac? Daca era acest virus, ar fi putut fi depistat in analizele pe care le-am facut?(am facut analize la boli dermato-venerologice: CMV, micoplasma. ureaplasma. unde mi-a iesit stfilococ, ureaplasma si CMV IGG pozitiv, le-am tratat si totul a iesit bine. Am mai facut de 2 ori aceste analize de atunci si in afara de e coli nu-mi mai iese nimic, toate st negative). Ce credeti ca am ? Merg luni la ginecolog dar pina atunci mai este mult si as vrea sa stiu. Sotul meu nu are aceste punctisoare si nici un fel de simptome. Multumesc anticipat!!!
3 comentarii
0
13-01-2008, ora 00:00
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
aceeasi problema o am si eu.zi-mi daca ai fost la doctor si ce a zis.te rog mult
0
15-01-2008, ora 00:00
crysty
Nu este medic/terapeut
crysty
doctorul meu m-a verificat si a zis ca nu am nimic sa nu-mi fac griji. adevarul e ca la mine uneori chiar dispar sau sunt greu sesizabile asa ca nustiu ce sa cred. eu sper totusi ca nu am acest virus pentru ca am un partener sexual unic si stabil. si apoi am consultat un medic pe site-ul iubire.md si mi-a explicat ca poate fi si altceva care nu e grav.
0
15-01-2008, ora 00:00
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
multumesc pt raspuns.Am fost si eu luni la un consult ginecologic si mi-a zis ca nu am nimic si ca totul e in regula.Mi-a zis ca daca ar fi vazut ceva pe col, o rana cat de mica, (bineinteles pe portiunea care da in vagin), mi-ar fi luat lama si m-ar fi trimis sa fac testul.Mi-a zis sa stau linistita si sa nu imi fac griji ca nu am de ce.Si eu sunt casatorita de 10 ani.Iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns si iti doresc multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •