vitamina k

23-12-2009
alaina
Nu este medic/terapeut
alaina
Buna ziua din nou!a Tocmai am facut prostia si am confundat fiolele intre ele, astfel am luat o fiola de vitamina k.Diseara termin folia de anticonceptionale, e ultima pastila, iar de maine intru in perioada de pauza.Este posibil sa numi vina menstruatia luna aceasta din cauza fiolei de vitamina ca ?.multumesc pentru raspuns.
2 comentarii
0
26-12-2009, ora 19:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai confundat-o cu algocalminul ?Din cauza doar a unei fiole de vit.K [ pecare probabil ca ai baut-o ] nu va dispare menstruatia ce trebuie sa apara.
0
04-07-2011, ora 14:18
3xmommy
Nu este medic/terapeut
3xmommy
Buna ziua! Am nevoie de ajutor! Am bilete pentru concediu la mare incepand cu data de 12 iulie ! Dar surpriza! pe data de 12 imi vin problemele asta insemnand intreg sejurul rosu! cu cat timp ar trebui sa iau inainte si ce anume imi recomandati? astept raspuns! Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul