vitamina k
buna seara am si eu o rugaminte ieri joi mi a venit menstruatia iar sambata ma duc cu prietenul la munte azi am luat de la farmacie o fiola de vitamina k credeti k mi v a trece menstru pana sambata ?dak iau o singura fiola?va rog frumos sa mi rasp cat mai repede va multumesc
2 comentarii
Nu te sfatuiesc.O fiola e prea putin ca sa "iti treaca". Se foloseste Etamsilat sau adrenostazin la un ciclu prea puternic.
Dar daca ai tulburari de coagulare poti avea probleme, daca fumezi, daca iei anticonceptionale.Nu-ti risca sanatatea pt poftele nu stiu cui, daca domnul e nerabdator n-are decat sa isi cumpere prezervative ;)
Dar daca ai tulburari de coagulare poti avea probleme, daca fumezi, daca iei anticonceptionale.Nu-ti risca sanatatea pt poftele nu stiu cui, daca domnul e nerabdator n-are decat sa isi cumpere prezervative ;)
am si eu o intrebare. daca fumez, nu este bine sa iau vitamina k? am incepu sa iu tot pentru amanarea menstuatiei de 2 zile. si m a pus pe ganduri ce a spus katyella. "Dar daca ai tulburari de coagulare poti avea probleme, daca fumezi, daca iei "
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?