vitamine care stopeaza caderea parului

salutare! Imi cade parul destul de mult, la spalat nu mai spun... Pe mine ma intereseaza, in mod eosebit, care sunt exact vitaminele (sau substante care se pot lua pe cale orala) care stopeaza caderea parului, caci la urma urmei, si din interior vine cauza. Multumesc!
3 comentarii

păi ai putea să încerci tratament cu Forcapil- este un complex de vitamine special pentru asta şi este tare bun. de asemenea să ştii că şi şamponul revalid este bun. şi mai contează şi factori hormonali sau de mediu- stressul etc, dacă ai şi cicluri neregulate sau ai slăbit foarte mult în ultima vreme, eşti mai păroasă pe burtă sau piept atunci ar trebui să investghezi şi acest aspect. dacă nu, limitează stressul şî ia ce ţi-am spus. forcapil este un pic mai scump, dar chiar funcţionează.

Cred ca voi merge pe Forcapil. Dar Revalid, am incercat si mi-a cazut si mai tare parul. Cat despre par ce burta sau pe piept, nu se pune problema...nu am. Va multumesc pe sfat!

dar mai am o intrebare...nu este posibil sa imi creasca par in alte locuri decat cele cunoscute? :) sau sa se intensifice, pentru ca eu cel putin pe picioare, am par, dar e blond si nici nu se cunoaste...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Caderea parului
- 4fiere de par pe sani, de vreun an sau doi
- 3par pe corp
- 2par gras, va rog un remediu naturist
- 3Caderea parului fara regenerare
- 2imi cade foarte tare parul
- 3in ultimul timp imi cade parul foarte tare...
- 3am o problema a parului :(
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 7Caderea parului - cum se poate prevenii?
- 2perioada alaptarii si cadere masiva de par
- 3cum pot scapa de firele care cresc pe sub piele?
- 5se trateaza pelada?
- 4mi se desfac firele de par
- 7imi cade parul exagerat
- 1Caderea parului
- 6caderea excesiva a parului
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 0karissa si caderea parului
- 3O sa imi cada parul?
Mai multe informații despre: Caderea parului Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: