voi ce ziceti, e sarcina?

31-05-2012
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
E a 31 zi de la ultima menstruatie, mameloanele foarteeee sensibile la atingere, lucru cu care nu m am mai confrunatat. Merg destul de des la baie. Numai ca am dureri de cateva zile de burtica, cele menstruale cu care m am obisnuit.

Va rog fara 'mergi sa ti faci testul'. o sa l fac daca e cazul, dar nu vreau sa l fac si sa ma supar ca iese negativ
5 comentarii
0
31-05-2012, ora 21:21
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Ca sa ti se poata da un raspuns, trebuie sa precizezi daca ai menstruatia regulata, cand ai avut contacte sexuale neprotejate, etc.Nu-ti poate da nimeni un raspuns doar pe baza datelor oferite.
0
31-05-2012, ora 21:24
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
Pai da o am regulata menstruatia, iar contacte neprotejate de ultimile 3 4 luni incoace. Nu astept un raspuns de gen Da esti insarcinata sigur, ci vreau sa stiu daca ar putea fi semne de sarcina.
0
31-05-2012, ora 21:25
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
29 de zile
0
31-05-2012, ora 22:32
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
perioada fertila a femeii nu e infinita...adica poti face sex non stop, daca nu faci in perioada ovulatiei, slabe sanse sa vina bebelul...la majoritatea femeilor ovulatia apare in a 14-a zi si in zilele urmatoare(3-4) poti de asemenea ramane...in rest, sexul e de placere, nu de concepere:))...ca idee, simptomele tale nu sunt neaparat de sarcina(simplul fapt ca sunii sunt mai sensibili nu e un lucru care se datoreaza exclusiv sarcinii.simptomele de sarcina nu apar oricum foarte repede...eu iti doresc sa vina barza cat mai repede si in cazul in care nu esti(totusi, fa un test de sarcina, nu te imbata cu apa rece ca aceasta sensibilitate te face automat gravida), gasesti pe net un calculator pentru perioada fertila, ca sa stii cand sa 'treci la actiune'
p.s daca totusi ti-a intarziat si ai simptome neobisnuite, poti spera...ca idee nu inteleg cu ce te ajuta raspunsurile noastre, mai mult decat ar face-o un test de sarcina...
0
03-06-2012, ora 23:10
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
nu am facut sex doar de placere ci si in scopul procreerii. este ziua 34 si nimic inca, menstruatie ceva. Cred ca mai astept pt test, e cam devreme. sper din toata inima la o minune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •