Voma repetata, doar lichid verzui, amar
Buna ziua.
Ieri am inceput sa ma lovesc de o stare de greata in prima faza, urmata dupa cateva ore de vomitat. Am vomitat de aproximativ 6 ori, doar lichid verzui, amar, fara sa resimt dureri in partea dreapta, poate doar ceva intepaturi. Insa simteam partea dreapta foarte plina, incarcata. De mancat in acea zi, nu am mancat decat un corn de dimineata, insa cu o zi in urma am mancat vinete, pizza si mancare mai “ nesanatoasa”.
Pana la urma am reusit sa ma opresc din vomitata si s a mai calmat treaba.
Sa fie fierea de vina? La fiecare ecograf abdominal facut nu se vedea nicio piatra la fiere, doar faptul ca e fiere lenesa si e septata. Sa fie asta problema?
Ieri am inceput sa ma lovesc de o stare de greata in prima faza, urmata dupa cateva ore de vomitat. Am vomitat de aproximativ 6 ori, doar lichid verzui, amar, fara sa resimt dureri in partea dreapta, poate doar ceva intepaturi. Insa simteam partea dreapta foarte plina, incarcata. De mancat in acea zi, nu am mancat decat un corn de dimineata, insa cu o zi in urma am mancat vinete, pizza si mancare mai “ nesanatoasa”.
Pana la urma am reusit sa ma opresc din vomitata si s a mai calmat treaba.
Sa fie fierea de vina? La fiecare ecograf abdominal facut nu se vedea nicio piatra la fiere, doar faptul ca e fiere lenesa si e septata. Sa fie asta problema?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Copilul meu are senzatii de voma de cam 10 ori pe zi
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 9vomita mai tot timpul
- 3dupa operatia de amigdalia am senzatie de voma
- 7Tuse pana vomit
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 21Halena - Mucus in gat
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 6stare special de grava de agorafobia
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 3probleme la stomac?
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: