voma din cauza pilulei?????
Buna ziua! Revin iarasi cu intrebari care ma chinuie. Am inceput sa iau un blister de Jeanine fara sa mai fac pauza de 7 zile deoarece in prospect scrie ca daca uit o pilula in a treia saptamana sa incep urmatorul blister fara sa mai fac pauza, iar raspunsul domnului doctor pe forum l-am vazut abia dupa ce incepusem folia. Menstruatia nu mi-a venit.Pana aici nimic grav, poate, dar ieri, m-am simtit rau, aveam o stare accentuata de oboseala si disconfort la stomac, poate si din cauza programului supraincarcat, dar eu am pus-o si pe seama lipsei pauzei intre folii. Colac peste pupaza, dupa ce am luat pilula la ora 23, peste o ora am vomitat si am mai luat inca o pilula ca sa nu dispara protectia. Am facut bine ce am facut???? Acum s-a decalat si ziua pilulelor, o sa iau azi pilula care trebuia sa o iau maine si asa mai departe.Mentionez ca in dimineata aceasta ma simt mai bine. nu mai am stari de voma, dar nu am mancat nimic. Intrebare: Are ce am facut vreun efect negativ asupra organismului meu?? de ma simt asa rau? O sa se reduca nivelul de protectie al pilulelor daca am tot uitat sa le iau si mai iau si cate 2???
1 comentarii
Doar daca ai uitat sa iei doua sau mai multe pilule in ultima saptamana de blister trebuie sa folosesti urmatoarele 7 zile si prezervativ si nu mai faci pauza de 7 zile, dar daca uiti doar o pilula intr-o zi, o iei cand iti amintesti a doua zi, in continuare mergi cu orarul obisnuit si neaparat trebuie sa respecti pauza de 7 zile. Din cauza orarului dezordonat al contraceptivului te simti rau.daca tot uiti sa iei pilule si nu le utilizezi corect risti sa ramai insarcinata.poti utiliza alta metoda contraceptiva, prezervativ eventual.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon