Voma dupa tratament cu antibiotic?
Buna Ziua !
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de la 4 zile dupa nastere cand am ajuns la medicul pediatru a fost diagnosticat cu infetii urinare si anuma cu toate..dar pe rand klebsiella, proteus ultima ecoli.a primit cedax...la 5 luni mi-a facut bronsiolita cu peneumonie si wheazing...a primit in spital gentamicina si inca ceva in perfuzie.dupa pneumonia cu wheazing a primit niste singulaire pecare il administram sera un plic pe zi in mar.acest tratament l-a primit si acum de curand(pentru a reveni la ce ma intereseaza).in jur de 10 decembrie a facur febra si a vomitat nu abundent si a facut caca moale de 4, 5 chiar 6 ori pe zi..la spital dupa o analiza a la caca s-a dat verdictul Rotavirus...ne-am internat la infectioase...antibiotic c plus...imp de 7 zile.pe 19 decembrie..adica ieri am venit si noi acasa.si azi de dimineata pe la 6 mi-a vomitat iar.nu mai inteleg nimic..sa fie iritat la stomac?
Imi pare cam intors de cand am venit de la spital...e normal sa vomite dupa ce venim acasa?
dupa atata antibiotic?
va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns...
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de la 4 zile dupa nastere cand am ajuns la medicul pediatru a fost diagnosticat cu infetii urinare si anuma cu toate..dar pe rand klebsiella, proteus ultima ecoli.a primit cedax...la 5 luni mi-a facut bronsiolita cu peneumonie si wheazing...a primit in spital gentamicina si inca ceva in perfuzie.dupa pneumonia cu wheazing a primit niste singulaire pecare il administram sera un plic pe zi in mar.acest tratament l-a primit si acum de curand(pentru a reveni la ce ma intereseaza).in jur de 10 decembrie a facur febra si a vomitat nu abundent si a facut caca moale de 4, 5 chiar 6 ori pe zi..la spital dupa o analiza a la caca s-a dat verdictul Rotavirus...ne-am internat la infectioase...antibiotic c plus...imp de 7 zile.pe 19 decembrie..adica ieri am venit si noi acasa.si azi de dimineata pe la 6 mi-a vomitat iar.nu mai inteleg nimic..sa fie iritat la stomac?
Imi pare cam intors de cand am venit de la spital...e normal sa vomite dupa ce venim acasa?
dupa atata antibiotic?
va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns...
1 comentarii
Buna ziua! Ar putea fi si de la ficat, daca spuneti ca a facut tratament cu antibiotice. Ar trebui facute analize TGP si TGO.
Multa sanatate si bafta va urez!
Multa sanatate si bafta va urez!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 2Depresie anxioasa
- 2stari de voma, probleme cu rinichi ?
- 6pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?
- 12nu scapa de tuse
- 9dureri de stomac si de burta plus altele
- 4Bila lenesa, stari de voma, dureri sub coasta
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 3Ce se intampla cu mine?
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 6mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 4Ajutor! nu ma pot orprii din vomitatul zilnic
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: