Voma dupa tratament cu antibiotic?
Buna Ziua !
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de la 4 zile dupa nastere cand am ajuns la medicul pediatru a fost diagnosticat cu infetii urinare si anuma cu toate..dar pe rand klebsiella, proteus ultima ecoli.a primit cedax...la 5 luni mi-a facut bronsiolita cu peneumonie si wheazing...a primit in spital gentamicina si inca ceva in perfuzie.dupa pneumonia cu wheazing a primit niste singulaire pecare il administram sera un plic pe zi in mar.acest tratament l-a primit si acum de curand(pentru a reveni la ce ma intereseaza).in jur de 10 decembrie a facur febra si a vomitat nu abundent si a facut caca moale de 4, 5 chiar 6 ori pe zi..la spital dupa o analiza a la caca s-a dat verdictul Rotavirus...ne-am internat la infectioase...antibiotic c plus...imp de 7 zile.pe 19 decembrie..adica ieri am venit si noi acasa.si azi de dimineata pe la 6 mi-a vomitat iar.nu mai inteleg nimic..sa fie iritat la stomac?
Imi pare cam intors de cand am venit de la spital...e normal sa vomite dupa ce venim acasa?
dupa atata antibiotic?
va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns...
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de la 4 zile dupa nastere cand am ajuns la medicul pediatru a fost diagnosticat cu infetii urinare si anuma cu toate..dar pe rand klebsiella, proteus ultima ecoli.a primit cedax...la 5 luni mi-a facut bronsiolita cu peneumonie si wheazing...a primit in spital gentamicina si inca ceva in perfuzie.dupa pneumonia cu wheazing a primit niste singulaire pecare il administram sera un plic pe zi in mar.acest tratament l-a primit si acum de curand(pentru a reveni la ce ma intereseaza).in jur de 10 decembrie a facur febra si a vomitat nu abundent si a facut caca moale de 4, 5 chiar 6 ori pe zi..la spital dupa o analiza a la caca s-a dat verdictul Rotavirus...ne-am internat la infectioase...antibiotic c plus...imp de 7 zile.pe 19 decembrie..adica ieri am venit si noi acasa.si azi de dimineata pe la 6 mi-a vomitat iar.nu mai inteleg nimic..sa fie iritat la stomac?
Imi pare cam intors de cand am venit de la spital...e normal sa vomite dupa ce venim acasa?
dupa atata antibiotic?
va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns...
1 comentarii
Buna ziua! Ar putea fi si de la ficat, daca spuneti ca a facut tratament cu antibiotice. Ar trebui facute analize TGP si TGO.
Multa sanatate si bafta va urez!
Multa sanatate si bafta va urez!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Parca imi vine sa vomit fortat
- 4mucozitati in gat
- 2m-am trezit cu stari de voma
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 5Vomit verde
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 6daca vomit dupa ce am luat antiepilepticele, sa le mai iau o data?
- 7sughit excesiv
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 4de vreo 6 luni tusesc si imi vine sa vomit
- 3voma +temperatura
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 1Senzatie de voma dupa fiecare masa
- 1Calduri, transpiratie, voma, pierdere cunostinta
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 0probleme stomac
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: