vorbit in somn

10-03-2009
Biancaaa
Nu este medic/terapeut
Biancaaa
imi cer scuze daca nu am nimerit domeniul, dar nu stiam unde sa postez intrebarea.
Sora mea mai mare, 23 de ani, de 7-8 luni vorbeste in somn.in fiecare dimineata o aud, vorbind tare...plange, rade, , , cateodata chiar nu intaleg ce zice.Probabil suna aberant, dar niciodata nu s-a intamplat asa ceva, traind o viata intreaga cu ea.Are un prieten stabil...de 1 an...dar tot de veo 7-8 luni doarme mai mult la el.Poate avea vreo legatura?imi este frica sa nu fie un simptom al unei afectiuni..sau..sa nu fie ceva grav tinand cont k a mai avut in urma cu 2 ani niste atacuri de panica (putine la numar).Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti fiindca nu mi se pare normal sa vorbesti, sa plangi sau sa razi in fiecare seara.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul