vreau sa imi schimb toata dantura

31-01-2011
andreea2323
Nu este medic/terapeut
andreea2323
cum as putea sa fac acest lucru? ma gandesc ca in timp, tot o sa trebuiasca sa schimb cate un dinte, doi... si tot o sa ajung numai la implanturi. am deja unul si ar mai trebui sa imi fac vreo 3! asa ca as vrea sa o schimb de acum, pe toata, sa arate si bine si nici sa nu mai am probleme niciodata. care ar fi optiunikle? multumesc!
1 comentarii
0
01-02-2011, ora 18:43
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna ziua! In cazul in care ceilalti dinti au probleme...se face un plan de tratament si se rezolva tot ceea ce este de rezolvat. Acest lucru este ideal ptr fiecare pacient si in acest mod se revine in cabinet doar ptr un control periodic de rutina si nu ptr tratarea diverselor probleme nerezolvate la timp.
Vizita la un cabinet de specialitate va fi cel mai indicat ptr dvs., iar discutia cu medicul ar trebui sa duca si la realizarea unui plan de tratament cu care sa fiti de acord si pe care sa il intelegeti.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul