vreau sa imi schimb toata dantura
cum as putea sa fac acest lucru? ma gandesc ca in timp, tot o sa trebuiasca sa schimb cate un dinte, doi... si tot o sa ajung numai la implanturi. am deja unul si ar mai trebui sa imi fac vreo 3! asa ca as vrea sa o schimb de acum, pe toata, sa arate si bine si nici sa nu mai am probleme niciodata. care ar fi optiunikle? multumesc!
1 comentarii
Buna ziua! In cazul in care ceilalti dinti au probleme...se face un plan de tratament si se rezolva tot ceea ce este de rezolvat. Acest lucru este ideal ptr fiecare pacient si in acest mod se revine in cabinet doar ptr un control periodic de rutina si nu ptr tratarea diverselor probleme nerezolvate la timp.
Vizita la un cabinet de specialitate va fi cel mai indicat ptr dvs., iar discutia cu medicul ar trebui sa duca si la realizarea unui plan de tratament cu care sa fiti de acord si pe care sa il intelegeti.
Vizita la un cabinet de specialitate va fi cel mai indicat ptr dvs., iar discutia cu medicul ar trebui sa duca si la realizarea unui plan de tratament cu care sa fiti de acord si pe care sa il intelegeti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare