Vreau sa-l intarc si nu stiu cum sa procedez corect...

02-10-2008
Rammmy
Nu este medic/terapeut
Rammmy
Buna seara,

Tot sper ca ma poate ajuta cineva in legatura cu intarcarea. Baiatul meu, suge inca la 13 luni (desi nici nu mai stiu ce). Vreau sa-l intarc si nu stiu cum sa procedez corect. Suzeta si biberonul nu le accepta, alt lapte nu vrea sa vada (am incercat mai multe variante). Se trezeste noaptea si oricine il ia in brate nu reuseste sa-l linisteasca, sa-l culce, decat daca il iau eu la san. De mine nu-mi fac griji, eu pot suporta durerile si alte reactii dar vreau sa-l duc mamei si nu stiu daca se va descurca cu el. Daca cineva a trecut prin asa ceva, sau daca stiti cum si ce trebuie sa fac, ce inlocuitor sa-i dau, spuneti-mi, va rog. Aman de atata timp momentul, tot sperand ca se satura el, ca n-o sa mai am eu, incat nu mai pot.
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
02-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
draga mea, stai linistita:nu esti singura!Si eu am alaptat fetitza pana la 14 luni!:-)).Cu intzarcatul.e problema spinoasa...eu Imi aduc aminte ca-mi dadeam pe san cu paracetamol dizolvat in apa si cu algocalmin fiola sa fie amar, si degeaba!=))Se stramba putin si tot sugea!Poti incerca si asa sau poti incerca sa dai pe tetina biberonului cu miere sau ceva dulce ca sa o accepte.iar daca nu si nu.o sa planga cateva seri de o sa te innebuneasca si pana la urma o sa se linisteasca.Succes mult ca o sa ai nevoie si astept sa ma mai tii la curent!Pupici pt tn si puiutzul tau!
0
02-10-2008, ora 00:00
Rammmy
Nu este medic/terapeut
Rammmy
Spune-mi, te rog, dupa ce ai intarcat-o, dormea mai bine noptile, sau tot la fel de des se trezea? Sau, ai avut norocul sa n-ai problema asta nici cand sugea? Rar intalnesc mamici care alapteaza si ai caror copii nu se trezesc noaptea sa suga. Si totusi, exista! Eu ma gandesc si la el, la varsta de 1 an, ar trebui sa aiba un somn mai odihnitor, mai linistitor, mai lung. Iar el, se trezeste sa suga (lasand la o parte perioada asta de raceala). Merci inca o data pentru raspunsuri si da, o sa scriu sa impartasesc experienta mea cu intarcatul! Brrr...
0
05-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
neeeeeeeeeeeeeeeeh!Nici dupa ce am intarcat-o nu dormea bine!Stiu ca nu e o incurajare, dar...asta e adevarul..:-)Cred ca nu a dormit bine pana pe la vreo...2 ani...Iar in primul an de viata...eu nu cred ca dormeam 4 ore pe noapte(adunate!).Cu speranta ca o sa mearga treaba mai bine si o sa se linisteasca puiutul tau mai repede ca al meu...astept vesti de la tn.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Până când alăptăm?
  •