Vreau sa-mi confirmati sau infirmati o parere!

19-02-2010
anonim@ano
Nu este medic/terapeut
anonim@ano
Buna seara.De curand am avut relatii sexuale cu prietenul meu, de fiecare data am folosit prezervativ, dar curiozitatea ne-a impins sa vedem cum e si fara, pt cateva secunde., , nu a ejaculat in mine, nici macar nu i-a venit lichidul ala de dinainte care contine si el spermatozoizi...dupa acele cateva secunde am folosit prezervativul si a ejaculat in el...asta s-a intamplat dupa mult timp..asadar..intrebarea mea este daca exista sanse sa raman insarcinata in astfel de conditii... am facut dragoste in a 10-a zi dupa ce mi-a venit menstruatia..deci cred ca era perioada fertila...oricum..exista vreo sansa sa fi ajuns vreun spermatozoid la ovul?mulumesc.
3 comentarii
0
20-02-2010, ora 16:06
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este improbabil, dar nu cu totul exclus. Coitul intrerupt este cea mai nesigura metoda contraceptiva cunoscuta, astfel incat nici un medic de planificare familiala nu o recomanda.

S-au facut mai multe studii si la toate rezultatele arata cam acelasi lucru: in cupluri care folosesc metoda coitului intrerupt ca singura metoda contraceptiva apare o sarcina intr-un an cu o probabilitate in jur de 35 %. E cam mult, nu ? Pe de alta parte, probabilitatea sarcinii DUPA UN SINGUR act facut in acest fel este mult mai mica. Deci, deocamdata stati linistita, dar pe viitor sa nu va mai bazati pe asta.
0
20-02-2010, ora 17:16
anonim@ano
Nu este medic/terapeut
anonim@ano
Multumesc domnul doctor...cu siguranta nu se va mai intampla! N-as mai risca sa trec inca o data prin stresul acesta..o zi frumoasa!
0
22-02-2010, ora 20:23
barla radu marian
Nu este medic/terapeut
barla radu marian
salut ma numesc barla radu marian vreau sa intreb unde ar trebui sa merg la ce doctor sau ce tratament ar trebui da fac ca nu rezist mai mult de 5 minute in actul sexual ejaculez si gata nu mai vrea sa se ridice uneori am o scurgere dupa ce se ridica si e destul de jenant va rog daca stiti anuntati-ma ce si cum sau unde ar trebui sa ma internez.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici