vreau sa slabesc cum e posibil?

buna am 15 merg pe 16 curind. problema mea e ca am 165 si 50 kg dar vreau sa am 45 kg.. kum e posibil sa slabesc intr-un timp scurt????? :(((((((( help me. nu sunt grasa... dar in partea abdomenului si burta simt ca totusi este cite ceva... ajutati-ma cu un sfat? sa tzin diete? ceva de genul asta?
1 comentarii

dietele nu ajută prae tare mai ales cele drastice- mai bine renunţaţi la dulciuri, carbogazoaze etc şi încercaţi să faceţi 30 minute de exerciţii pe zi- alergat, abdomene- nu ceva foarte exagerat.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici

OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Alimentatie sanatoasa-dieta
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 1Ce am? Ce fac? M-am ingrasat 8 kg in 6 luni!
- 5"castig" 27 kg in 2 ani... ce sa fac sa ajung la o greutate normala?
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 2Sunt disperata ca nu pot scapa de 5kg in plus!
- 7pierdere in greutate
- 13pastile pt slabit
- 7voi cum ati reusit sa slabiti?
- 85capsula de slabit
- 22am nevoie de sfatul unui medic - vreau sa slabesc
- 13merg de 1 saptamana la sala
- 0dieta elvetiana
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 0Vreau sa scap de 5 kg fara sa mai ma imbolnavesc!
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 2ceaiul verde si slabirea
- 1vreau sa slabesc
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 14Am slabit enorm fara dieta intr-un timp foarte acurt
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: