Vreau si eu pareri! Astept sugestile voastre!Multumesc.
buna tuturor celor ceau scris Am si eu urticarie cronica de un an Am fost depistat cu HP si IG crescut dardupa 3 luni de tratament si regim alimentar am refacut analizele si au iesit bune am continuat cu telfast trei luni siscazand doza de telfast dar cand a trebuit sa renunt la telfast a treia zi ma-m umplut pe tot corpul de pete care m-au trezit din somn noaptea la ora 3 din cauza mancarimii Am luat legatura cu dr si am trecut pe medrol si regim fara sare dar si aceasta doza trebuia scazuta si cand mam apropiat de sfarsitul perioadei de tratament la doza cea mai mica au anceput sa apara pete Momentan folosesc si un antihistaminic Cetirizina si medrol De doua zile am dureri reumatice ale picioarelor si mainilor mai ales noaptea si nu pot dormi de durere Nu am stiut prea multe despre aceasta boala saptamana aceasta am anceput sa acord mai mult timp si sa ma informez pe net astfel am ajuns aici si am citit multe din mesajele lasate EU AS DORI SA AFLU MAI MULTE DESPRE ALIMENTE PERMISE Dr care ma trateaza mia spus ca ma confrunt cu o urticarie foarte urata Va doresc multa sanatate si sa auzim de bine si astept sugestii
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese