vreau tratament!
ce pot sa iau sa depasesc atacurile de panica ? momentan iau oxazepam, si nu imi este deloc bine! Imi este rau din primele ore ale diminetii pana la culcare cand iau tableta de mirtazapina. Transpir, am stari de voma, neliniste, panica, stare de furie, dureri de ceafa, ameteli.
Momentan nu sunt tara, ma intorc pe data de 3 martie, dar pana atunci imi trebuie ceva sa mai rezist pana ajung acasa. Simt ca nu pot sa fac nici drumul asta, nu am nici o putere pt nimic!
Luni pe data de 21 feb merg la medicul de aici...ce ma sfatutiti sa ii zic ? important e sa imi treaca starea asta fie si pt moment! Va rog sfatuiti-ma ce as putea sa iau, asta fiind ultima mea intrevedere cu el...dupa aceea nu mai are cine sa imi prescrie vreo reteta, aici. Nici nu mai am timp sa vad cum reactioneaza anume medicament...am nevoie de putina putere sa ajung acasa!
Va mulumesc!
Momentan nu sunt tara, ma intorc pe data de 3 martie, dar pana atunci imi trebuie ceva sa mai rezist pana ajung acasa. Simt ca nu pot sa fac nici drumul asta, nu am nici o putere pt nimic!
Luni pe data de 21 feb merg la medicul de aici...ce ma sfatutiti sa ii zic ? important e sa imi treaca starea asta fie si pt moment! Va rog sfatuiti-ma ce as putea sa iau, asta fiind ultima mea intrevedere cu el...dupa aceea nu mai are cine sa imi prescrie vreo reteta, aici. Nici nu mai am timp sa vad cum reactioneaza anume medicament...am nevoie de putina putere sa ajung acasa!
Va mulumesc!
3 comentarii
Mergi la o farmacie si cumpara remediul floral Bach (Bach flower remedy) "Rock rose" (costa cam 6 euro).
Este un remediu natural si eficient pt. atacuri de panica. La atac de panica iti pui o picataura pe limba si daca este nevoie repeti la un interval pe care ti-l alegi singura. Ca sa depasesti frica care sta la baza atacurilor iti si cumperi si remediul Bach "Mimulus" si iei zilni cate o picatura de 3 ori. Poti pune si 1-2 picaturi in apa si bei din apa asta mai multe guri zilnic. Are acelasi efect, cantitatea de picaturi nu face remediul mai puternic, deci o picatura pe limba sau o una in apa are acelasi efect.
Este un remediu natural si eficient pt. atacuri de panica. La atac de panica iti pui o picataura pe limba si daca este nevoie repeti la un interval pe care ti-l alegi singura. Ca sa depasesti frica care sta la baza atacurilor iti si cumperi si remediul Bach "Mimulus" si iei zilni cate o picatura de 3 ori. Poti pune si 1-2 picaturi in apa si bei din apa asta mai multe guri zilnic. Are acelasi efect, cantitatea de picaturi nu face remediul mai puternic, deci o picatura pe limba sau o una in apa are acelasi efect.
Buna ziua ! vreau sa spun ca sunt si eu o persoana foarte anxioasa si hipersensibila la tot (muzica, conflicte sociale, evenimente nefaste etc)Dar cea mai mare problema a mea e ca am atacuri de panica(trac) cand e vorba de o reprezentare publica, sau chiar cand trebuie sa vorbesc in fata la o multime, la scoalala, training-uri(pe care le evit pe cit e posibil).Adesea folosec alcool pentru a depasi lipsa de curaj la moment.Nustiu ce sa mai fac, sunt disperata uneori am impresia ca ar fi mai bine sa mor decat sa simt asa stari ciudate care au aparut cam cu vreo 2 ani si ceva in urma.M-am informat pe net si am gasit ca aceste stari perfide pot fi eliminate cu un oarecare medicament gelsenium se cheama.Daca stie cineva unde pot gasi acest medicament, si ce doza trebuie sa i-au va rog din suflet sa ma ajutati.
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica