vreau un sfat

27-10-2007
qwer
Nu este medic/terapeut
qwer
am si eu o problema care ma framanta:folosesc anticonceptionale tri-regol de aprox 6 ani cu o intrerupere de de 2 ani cat am fost insarcinata si am alaptat.de un an sotul meu si-a gasit de lucru in alt oras si vine acasa la1-2 sapt.am continuat sa iau anticonceptionale dar nemaiavand activitate sexuala decat de 2-3 ori pe luna mi-e teama sa nu-mi faca rau.vreau sa stiu daca ar trebui sa le mai iau sau le intrerup?
3 comentarii
0
27-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Riscurile anticoncepţionalelor (în afară de riscul favorizării infecţiilor) nu depind de numărul contactelor sexuale. Totuşi, este bine să nu depăşiţi 5 ani de utilizare, din cauza creşterii riscului oncologic după utilizare mai îndelungată de 5 ani în total. Deci, mai puteţi lua 1 an (6-2+1)
0
28-10-2007, ora 00:00
qwer
Nu este medic/terapeut
qwer
multumesc pentru raspuns dar sunt ingrijorata pentru ca eu stiam ca le pot folsi pana in jurul varstei de 35 ani.ce alte metode contraceptive sun la fel de sigure ca tabletele?
0
28-10-2007, ora 00:00
qwer
Nu este medic/terapeut
qwer
multumesc pentru raspuns dar sunt ingrijorata pentru ca eu stiam ca le pot folsi pana in jurul varstei de 35 ani.ce alte metode contraceptive sun la fel de sigure ca tabletele?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul