vrem un bebe
buna ziua ma numesc daniela am 27 ani impreuna cu sotul meu am hotarit sa avem un bebe iau logest de 2 ani acum am intrerupt pastilele dar dupa ce am luat 5 drajeuri din folia cea noua va rog frumos sa imi spuneti cit timp trebuie sa fac pauza pina sa ramin insarcinata va multumesc o zi buna va doresc
3 comentarii
va multumesc pt raspuns mai am o intrebare va rog am inteles ca in perioada in care nu se mai administreaza anticonceptionale se face un tratament obligatoriu pt detoxifierea organismului inainte de a ramine insarcinata puteti sa imi spuneti daca este asa si in ce consta acest tratament va multumesc frumos
Mmm.. eu aici nu stiu ce sa iti raspund, cu detoxifierea, pentru ca nu am fost in situatia aceasta, sa imi doresc un bebe acum, oricum e timp, sunt tinerica, dar totusi imi doresc, dar. mai astept...dar tot ce pot sa spun e sa te duci la doctor si sa vezi tu in ce consta..si pt niste eventuale controlase..sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai un bebe sanatos ! ;)) te pup si ai grija de tine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 3dupa cat timp pot face copii-?
- 3vreau un bebe!
- 2stresul si conceperea unui copil
- 4de ce nu pot ramane insarcinata?
- 1vreau sa raman insarcinata
- 4impotenta sau.
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 4si eu vreau un bebe:)
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 4vrem un copil
- 3Vreau un al doilea copil!
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 3vreau un bebe
- 2probleme
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: