vrem un bebe
buna ziua ma numesc daniela am 27 ani impreuna cu sotul meu am hotarit sa avem un bebe iau logest de 2 ani acum am intrerupt pastilele dar dupa ce am luat 5 drajeuri din folia cea noua va rog frumos sa imi spuneti cit timp trebuie sa fac pauza pina sa ramin insarcinata va multumesc o zi buna va doresc
3 comentarii
va multumesc pt raspuns mai am o intrebare va rog am inteles ca in perioada in care nu se mai administreaza anticonceptionale se face un tratament obligatoriu pt detoxifierea organismului inainte de a ramine insarcinata puteti sa imi spuneti daca este asa si in ce consta acest tratament va multumesc frumos
Mmm.. eu aici nu stiu ce sa iti raspund, cu detoxifierea, pentru ca nu am fost in situatia aceasta, sa imi doresc un bebe acum, oricum e timp, sunt tinerica, dar totusi imi doresc, dar. mai astept...dar tot ce pot sa spun e sa te duci la doctor si sa vezi tu in ce consta..si pt niste eventuale controlase..sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai un bebe sanatos ! ;)) te pup si ai grija de tine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 4analize pentru sarcina
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 2vreau un bebe
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 4Vreau un copil
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 10imi doresc mult un copil
- 2analize inainte de sarcina
- 8Vreau un bebe
- 1rh negativ si sarcina
- 2anticonceptionale apoi copil
- 5ne dorim f mult un copilas
- 2vreau un bebe
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe