vrem un bebe
buna ziua ma numesc daniela am 27 ani impreuna cu sotul meu am hotarit sa avem un bebe iau logest de 2 ani acum am intrerupt pastilele dar dupa ce am luat 5 drajeuri din folia cea noua va rog frumos sa imi spuneti cit timp trebuie sa fac pauza pina sa ramin insarcinata va multumesc o zi buna va doresc
3 comentarii
va multumesc pt raspuns mai am o intrebare va rog am inteles ca in perioada in care nu se mai administreaza anticonceptionale se face un tratament obligatoriu pt detoxifierea organismului inainte de a ramine insarcinata puteti sa imi spuneti daca este asa si in ce consta acest tratament va multumesc frumos
Mmm.. eu aici nu stiu ce sa iti raspund, cu detoxifierea, pentru ca nu am fost in situatia aceasta, sa imi doresc un bebe acum, oricum e timp, sunt tinerica, dar totusi imi doresc, dar. mai astept...dar tot ce pot sa spun e sa te duci la doctor si sa vezi tu in ce consta..si pt niste eventuale controlase..sa fii sanatoasa si fericita, si sa ai un bebe sanatos ! ;)) te pup si ai grija de tine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 9vreau sa fiu mamica
- 2clamydia si imi doresc un copil
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 1imi doresc un bebe
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 1Vreau un bebe!
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 5ne dorim f mult un copilas
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 5Concepere bebe
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: