vreo sansa????
Buna..am 18 ani.am o mica intrebare...penisul meu are cateodata 15 cm cateodata 17 cm in erectie...de ce?...de ce nu e tot timpul la fel.aaa si alta intrebare.vreo sansa sa i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm??.eu rezist destul de mult in timpul unui act sexual.va rog sa mi raspundeti...va multumesc..!
10 comentarii
poti sai provoci orgasm si cu 13 cm la fete cionteaza grosimea nu lungimea.asa k dak stii sa o exciti poti sai provoci o gramada orgasme
si de ce cateodata are 17m...cateodata are 15 cm???
la tine are 15 cm. shi 17 cm. numai ku o fata sau la un asha la aslta alt fel
nu ma refeream cand o fac.ca nu am stat sa o masor atunci.zic asa in general.cand e in erectie.
pai si dak zici k nu ai stat sa o masori de unde sti k o data are 15 si alta data 17?
este ceva relativ ce spui u...cu 15 cm si cu 17 cm
deci...cand am facut o nu am masurat o.iti dai si tu seama ce fel ar ramane aia.ziceam in general...cand n am ce face...si e in erectie o masor.si cateodata are 15 cateodata 17.acum intelegi?.oricum cred ca e si de la oboseala.sau depinde cat de excitat sunt.eu iti multumesc...;)
;))))))))) ce interesant ;)))))))))) si noi care ne intrebam, oare ce vb baietii intre ei?! ;))))))))))))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4daca nu ai orgasm nu poti ramine gravida. E adevarat?
- 2se poate ca soţul meu să aibă orgasm fără ejaculare?
- 3cartilagiu in penis?
- 10de ce nu am orgasm?
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 6iritatie, infectie pe penis
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3Inelul din jurul Penisului
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 18orgasm
- 10O mica problema.
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 0Nu inteleg: orgasmul... cand exista?
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 3Fisuri pe penis si inel format (stranguleaza penisul)
- 0Vena Penis
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: