yasmin
buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca am luat yasmin inca 2 zile dupa terminarea blisterului pentru a amana aparitia sangerarii menstruale, cum continui mai departe? Fac cele 7 zile de pauza dupa care incep iar din a 8 zi, sau continui pana la terminarea blisterului si dupa fac cele 7 zile de pauza?
Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti daca am luat yasmin inca 2 zile dupa terminarea blisterului pentru a amana aparitia sangerarii menstruale, cum continui mai departe? Fac cele 7 zile de pauza dupa care incep iar din a 8 zi, sau continui pana la terminarea blisterului si dupa fac cele 7 zile de pauza?
Va multumesc.
3 comentarii
Faceti pauza cand vreti dv, apoi reincepeti folie noua. Pastrati eventualele pilule ramase din vechea folie, nu se ste cand veti mai avea nevoie de ele.
buna ziua...folosesc yasmin de 9 luni..iar luna aceasta termin blisterul pe 16 mai..iar pe data de 18 trebuie sa plec la mare...pot intrerupe astazi administrarea lor iar pe data de 16 mai sa incep un nou blister?
Ar fi preferabil sa luati in continuare, nefacand pauza obisnuita de 7 zile. Cu alte cuvinte, pe data de 17 mai incepeti folie nouă, pe care o puteţi întrerupe oricând doriţi sau puteţi lua toate pilulele ei.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon