yasmin
Buna..am 23 de ani, si am inceput sa iau yasmin, dar abia din a 2-a zi.Adica azi e prima zi de yasmin si a 2-a zi de menstruatie. Eu nu am mai luat niciodata si am intalesca trebuie sa se opreasca menstruatia cand iei anticonceptionale. La mine inca nu s-a oprit.Cum e normal?
Si daca am inceput cu anticonceptionale pot renunta ldupa o luna sau trebuie sa continui 3 luni chiar daca nu mai sunt activa dpdv sexual?
Si daca am inceput cu anticonceptionale pot renunta ldupa o luna sau trebuie sa continui 3 luni chiar daca nu mai sunt activa dpdv sexual?
1 comentarii
1. Menstruatia nu se opreste imediat dupa inceperea anticonceptionalelor, ci dupa cateva zile.
2. Puteti renunta la anticonceptionale la terminarea unei folii si nu in timpul unei folii. Altfel spus, numarul de luni de anticonceptionale trebuie sa fie numar intreg. Poate fi dupa o luna, 2, 3 sau mai multe.
2. Puteti renunta la anticonceptionale la terminarea unei folii si nu in timpul unei folii. Altfel spus, numarul de luni de anticonceptionale trebuie sa fie numar intreg. Poate fi dupa o luna, 2, 3 sau mai multe.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon