Yasmin + Postinor
Buna ziua
Pot lua Postinor avand in vedere ca iau anticonceptionale Yasmin dar am uitat sa iau o pastila acum 4 zile? As dori sa stiu si cum as putea continua cu conceptionale dupa aceasta pastila.
Multumesc anticipat
Pot lua Postinor avand in vedere ca iau anticonceptionale Yasmin dar am uitat sa iau o pastila acum 4 zile? As dori sa stiu si cum as putea continua cu conceptionale dupa aceasta pastila.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Daca doriti sa luati Postinor, procedati in felul urmator: opriti anticonceptionalele in ziua in care luati prima tabelta de Postinor si in zilele urmatoare. Apoi asteptati sa vina sangerarea. A doua zi dupa ce apare sangerarea, incepeti folie noua de Yasmin. Pastrati pilulele ramase din folia veche de yasmin, nu se stie cand va vor fi de folos.
Multumesc frumos pt raspuns dar din pacate nu am gasit Postinor la farmacie ci Escapelle. Mi s-a spus ca este acelasi lucru si ca pot continua cu anticonceptionalele urmatoarea zi dupa Escapelle. Cum spuneti ca este mai bine sa iau Yasmin a doua zi dupa Escapelle sau a doua zi dupa sangerare?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon