yasmin sau diane 35?

18-03-2008
rhamyelle
Nu este medic/terapeut
rhamyelle
iau triquilar de vreo 2ani.de 3luni am facut pauza, iar luna asta sunt din nou la prima folie.la ginecolog mi s-a recomandat sa iau yasmin.dar am citit ca foarte bune sunt si diane 35.am 26ani.intrebarile mele sunt:care sunt mai bune;diane 35 sau yasmin?nu conteaza pretul.si dupa ce termin folia de triquilar pot lua alt anticonceptional sau sa fac pauza de o luna?va multumesc
1 comentarii
0
18-03-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Nu există medicamente "mai bune" şi "mai puţin bune" în absolut, ci numai care se potrivesc mai bine sau mai puţin bine unei paceinte. Prin urmare, neexistând vreun motiv să puneţi la îndoială competenţa medicului, cele mai bune pentru dv sunt yasmin.
2. După ce terminaţi folia de triquilar puteţi începe yasmin imediat. Pauza de un ciclu nu este indicata.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul