Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?

Buna ziua. Am inceput sa iau de 2 zile yasmin. Am luat prima pastilă si nu am avut nimic (greturi sau varsaturi) a 2a zi, inainte sa iau pastila am mâncat un aliment care imi provoacă diaree. Am luat pastila dar am avut scaunul la o ora după ce am luat.o. In cazul acesta mai trebuie sa iau o pastila pentru ieri sau continui sa le iau normal? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3yasmin si flucovim 50 mg...va rog raspuns
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 3anticonceptionalele si lamaia
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 4novinette sau diane 35?
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 3sucul de portocale vs AC
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 1Dupa cat timp trebe sa renunt la anticonceptionale?
- 9Anticonceptionale si diaree
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 2anticonceptionale si voma
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 5Boli favorizate de pilula
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 0Le-am administrat corect?
- 3Anticonceptionale
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
Mai multe informații despre: Diareea de la anticonceptionale anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: