yasmin si interactiuni

Buna ziua! As dori va rog sa stiu daca bien dormir cu valeriana, bien dormir cu melatonina, vagostabyl sau ercefuryl scad efectul Yasmin. va multumesc!
3 comentarii

Dintre medicamentele menţionate, doar ercefuryl ar putea, teoretic, ridica probleme de interacţiune. Spun "teoretic" în lipsa unor studii privind asemenea interacţiuni.

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra!

As avea si eu o intrebare, am fost in vacanta in Polonia si m-a apucat o infectie urinara asa ca am mers la farmacie sa iau nolicin care stiam ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele (yasmin folosesc). Acolo mi-a zis ca se da doar cu prescriptie si mi-a dat farmacista uro furagin cu substanta activa furagin. am incercat eu sa ii explic ca iau anticonceptionale, dar am avut impresia ca nu a prea inteles ce vorbesc. Initial am suportat cateva zile durerea ca sa nu cumva sa interactioneze cu yasmin, deoarece avusesem contact neprotejat cu prietenul meu, dar la un moment dat nu am mai suportat si am inceput sa le iau. M-am bazat pe faptul ca nu se dau antibiotice fara prescriptie, dar am cautat pe internet si am gasit in unele locuri ca e doar antiinfectios si in altele ca este antibiotic. Am inceput sa le iau chiar spre sfarsitul ciclului si inca le mai iau, dar m-am protejat in ultimele zile. As vrea sa stiu daca acest medicament interactioneaza sau nu cu Yasmin?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon