yasmin si voma

30-08-2009
golla
Nu este medic/terapeut
golla
dupa o intrerupere de aproape jumatate de an am inceput sa adminisrtrez iarasi Yasmin, fara consultatia medicului(inainte la prescriptia medicului, si nu au fost probleme), acum am luat pastila in prima zi a ciclului, la ora 20:00, iar dimineata la 8:00 am vometat, exista o problema?azi am luat a doua pastila.merci mult
2 comentarii
0
30-08-2009, ora 22:59
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
a trecut suficientă vreme ca anticoncepţionalul să fi fost absorbit în organismul dumneavoastră, dar dacă se mai repetă, e posibil să nu suportaţi pastilele şi să trebuiască totuşi să consultaţi doctorul pentru a vă recomanda ceva adecvat.
0
01-09-2009, ora 11:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu este vina dvoastra ci vina pastilelor car au fect daunator pe care il simte orice om mai sensibil sau daca nu este obisnuit cu ele. Omul se obisnuieste si la cale mai puternice toxine.
Ceva "adecvat" nu exista in medicina: exista numai ceva mai mult sau mai putin toxic.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul