yasmine
iau yasmine de 5 luni iar luna aceasta am uitat sa iau o pastila. Mai repede cu vreo 10 zile de a-mi veni ciclul am inceput sa am secretii maronii. Insarcinata nu sunt pt ca mi-am facut testul si e negativ. nu stiu ce se intampla.
Posibil sa nu fie bune anticonceptionalele?
multumesc
Posibil sa nu fie bune anticonceptionalele?
multumesc
2 comentarii
Sunt foarte bune, dar ati uitat sa luati una.
In tot timpul cat luati tratament hormonal ciclul este suspendat. La intreruperea anticonceptionalelor apare o sangerare asemanatoare unei menstruatii, numita sangerarea de privatie. De aceea se si recomanda a fi luate cu pauze de 7 zile pe luna, ca sa aiba impresia femeile ca ar avea ciclu. Facand pauza mai devreme, sangerarea apare mai devreme, iar daca ati face-o mai tarziu, apare mai tarziu, deoarece e comandata de oprirea pilulei si nu de ovare, care sunt scoase din functie.
Deci, uitand o pilula, ati facut pauza si a aparut sangerare mai devreme.
In tot timpul cat luati tratament hormonal ciclul este suspendat. La intreruperea anticonceptionalelor apare o sangerare asemanatoare unei menstruatii, numita sangerarea de privatie. De aceea se si recomanda a fi luate cu pauze de 7 zile pe luna, ca sa aiba impresia femeile ca ar avea ciclu. Facand pauza mai devreme, sangerarea apare mai devreme, iar daca ati face-o mai tarziu, apare mai tarziu, deoarece e comandata de oprirea pilulei si nu de ovare, care sunt scoase din functie.
Deci, uitand o pilula, ati facut pauza si a aparut sangerare mai devreme.
Buna tuturor,
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual. acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(
Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual. acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(
Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon