yasmine

22-05-2011
scrofan
Nu este medic/terapeut
scrofan
iau yasmine de 5 luni iar luna aceasta am uitat sa iau o pastila. Mai repede cu vreo 10 zile de a-mi veni ciclul am inceput sa am secretii maronii. Insarcinata nu sunt pt ca mi-am facut testul si e negativ. nu stiu ce se intampla.
Posibil sa nu fie bune anticonceptionalele?
multumesc
2 comentarii
0
23-05-2011, ora 11:07
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt foarte bune, dar ati uitat sa luati una.
In tot timpul cat luati tratament hormonal ciclul este suspendat. La intreruperea anticonceptionalelor apare o sangerare asemanatoare unei menstruatii, numita sangerarea de privatie. De aceea se si recomanda a fi luate cu pauze de 7 zile pe luna, ca sa aiba impresia femeile ca ar avea ciclu. Facand pauza mai devreme, sangerarea apare mai devreme, iar daca ati face-o mai tarziu, apare mai tarziu, deoarece e comandata de oprirea pilulei si nu de ovare, care sunt scoase din functie.
Deci, uitand o pilula, ati facut pauza si a aparut sangerare mai devreme.
0
14-07-2011, ora 23:50
Cristiana :)
Nu este medic/terapeut
Cristiana :)
Buna tuturor,
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual. acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(

Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul