Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??

Buna tuturor,
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual (mentionez ca e foarte dereglat). acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(
Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
Am si eu o intrebare legata de yasmine... am fost diagnosticata cu ovare polichistice si doctorul ginecolog mi-a recomandat aceste medicamente spunandu-mi totodata ca mi se va regla si ciclul menstrual (mentionez ca e foarte dereglat). acum problema este ca: as putea sa ma mai ingras dupa ele? mi-i frica sa nu mai pun pe mine pentru ca datorita dereglarilor de ciclu am un surplus de 15 kg... la numai 20 de ani ! :(
Pentru un viitor raspuns, va multumesc anticipat !!!
6 comentarii

Ca anticonceptionalele ingrasa este un mit. Te poti ingrasa ca iti pot da eventual pofta de mancare. Fa tratamentul prescris ca e corect.
Sanatate!
Sanatate!

Ar putea sa imi spuna cineva care a luat care sunt simtomele, daca au efect.etc..
MULTUMESC!!!
MULTUMESC!!!

Sigur au efect, lasa ovarele sa se linisteasca si sa dispara din chisturi!
Fa cu incredere tratamentul.
Fa cu incredere tratamentul.

hello din nou :)...
am fost la un alt consult ginecologic.clinica privata... toata lumea numai cuvinte de lauda despre acest domn doctor... si acesta mi-a spus ca de fapt ovarele sunt micropolichistice...si mi-a dat tratament cu duphaston 10 zile pe luna din a16 a zi a ciclului menstrual.
poate cineva sa imi explice ce sunt de fapt aceste ovare micropolichistice...daca v-ati confruntat cu astfel de probleme..
Va multumesc frumos !! :*
am fost la un alt consult ginecologic.clinica privata... toata lumea numai cuvinte de lauda despre acest domn doctor... si acesta mi-a spus ca de fapt ovarele sunt micropolichistice...si mi-a dat tratament cu duphaston 10 zile pe luna din a16 a zi a ciclului menstrual.
poate cineva sa imi explice ce sunt de fapt aceste ovare micropolichistice...daca v-ati confruntat cu astfel de probleme..
Va multumesc frumos !! :*

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstra
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 18yaz
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 3posibila sarcina?
- 2Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
- 3Durere in zona inimii
- 0Durere ovare polichistice
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 3Intarzierea menstruatiei
- 1Sunt insarcinata?
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
Mai multe informații despre: ovarele polichistice yasmine efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: