yaz pt reglarea ciclului
Buna, am 40 de ani si mi s-a recomandat de cateva luni sa iau yaz pt reglarea ciclului (un inceput de menopauza), recomandarea a fost pe 6 luni;sunt la a patra folie, dupa prima folie am avut o scurgere f puternica, dupa a doua folie scurgerea a inceput la ultima pastila alba si a durat doar doua zile si a fost f f putin, asa s-a intamplat si dupa a treia folie am vrut sa renunt dar totusi am inceput si a patra folie.
Ce sa fac?sa fac totusi tratamentul timp de sase luni cat mi s-a recomandat de medic?am dureri mari in san dar asta numai acum nu de mult timp, si inca ceva ma doare rau gatul pot sa iau ospen ?nu are legatura cu yaz-ul?
Multumesc mult si va doresc o zi excelenta!
Ce sa fac?sa fac totusi tratamentul timp de sase luni cat mi s-a recomandat de medic?am dureri mari in san dar asta numai acum nu de mult timp, si inca ceva ma doare rau gatul pot sa iau ospen ?nu are legatura cu yaz-ul?
Multumesc mult si va doresc o zi excelenta!
3 comentarii
Parerea mea este sa opriti tratamentul hormonal la terminarea actualei folii. Beneficiul este neglijabil, in schimb riscurile sunt cam mari.
Va multumesc mult pt raspuns, dar totusi care ar putea fi riscurile?
O seara linistita!
O seara linistita!
Buna ziua, tinand cont de parerea d-voastra am intrerupt tratamentul cu yaz cand am terminat folia, de atunci nu am mai avut menstruatie(o luna si vreo 10 zile) dar problema este ca sunt foarte ametita, dureri de cap persistente si transpiratii abundente in timpul noptii(cam de trei-patru ori) va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac in cazul acesta?se instaleaza oare menopauza ? nu este cam devreme am doar 40 ani?
Va multumesc din suflet si va doresc o zi excelenta.
Va multumesc din suflet si va doresc o zi excelenta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 0informatii despre anticonceptionale
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2folosirea anticonceptionalelor ca si tratament
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 1ciclu menstrual si interventia chirurgicala
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 3anticonceptionalele si lamaia
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 3efect escapelle
- 4sangerare abundenta menstruatie
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 0problema cu anticonceptionale
- 2Anticonceptionalele si orgasmul
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 2Grabire menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: