zanocin

11-02-2008
emilitza
Nu este medic/terapeut
emilitza
am luat timp de 8 zile zanocin(ofloxacina). sunt sub anticonceptionale(Karissa), iar de azi incep o noua folie. in tot acest timp am avut contacte sexuale neprotejate(2 mai exact, unul imediat inainte de menstruatie iar al doilea imediat dupa), doctorita asigurandu-ma ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele.am citit si prospectul si acolo nu se mentioneaza nimic de interactiunea sa cu anticonceptionalele..dar am inceput sa am un semn d intrebare, mai ales aseara knd prietenul meu m-a intrebat dak sigur e ok...as vrea sa stiu dak e nevoie sa iau postinor2..mentionez ca am inceput tratamentul a doua zi dupa ce am luat ultima pastila din folie si l-am continuat in perioada de pauza si trebuie sa il mai continui inca 2 zile(inca 2 pastile din noua folie)- e pentru metroanexita bilaterala (+ prednison si fenilbutazona)
1 comentarii
0
11-02-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
faptul ca actul sexual a fost in apropierea menstruatiei te scuteste de griji si de gresala de a lua postenor.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul