zanocin+azatril+coxtral in timpul sarcinii

22-06-2010
c_alina
Nu este medic/terapeut
c_alina
Buna,
Sunt Alina, am 30 ani si am descoperit de curand ca am ramas insarcinata. Am aproximativ 3 saptamani, poate nici atat. Am facut un tratament cu zanocin si coxtral timp de 10 zile si asociat azatril timp de 2 zile. Ma intreb in ce mod imi poate afecta sarcina, daca este cazul sa renunt la ea. NU imi doresc sa renunt la sarcina, este prima mea sarcina, dar nu imi doresc sa nasc un copil cu malformatii. Nu stiu ce efecte au aceste medicamente avand in vedere faptul ca este faza incipienta, imi doresc sa aflu cat mai multe informatii despre cum actioneaza antibioticele si antiinflamatoarele asupra sarcinii. Pareri am auzit pro, dar nimeni nu garanteaza.
Poate ar fi interesant sa mai aflu cateva informatii si m ar ajuta in luarea unei decizii.
Cu multumiri,
Alina C.
3 comentarii
0
06-08-2010, ora 18:26
ramonaabarboselu
Nu este medic/terapeut
ramonaabarboselu
Buna Alia ! am o prietena cam cu aceasi problema doar ca nu e sigura ca e insarcinata doar banuieste poti sa-mi spui ce ai facut pana la urma ai pastrat sarcina?
0
07-08-2010, ora 09:53
c_alina
Nu este medic/terapeut
c_alina
Da, am pastrat sarcina, bebe ul este cat se poate de "complet", am facut analize peste analize, este totul in regula din acest punct de vedere, are tot ce ii trebuie, i am vazut manutzele si piciorushele, am vazut ca este intreg la trup... exista o sansa sa fie mici probleme. Dar, dupa spusele medicului, a fost "saptamana totul sau nimic" iar din moment ce sarcina a coborat in uter si s a fixat, se pare ca nu mai sunt probleme.
Astept acum rezultatul dublului test, apoi vreau sa vad ce mai urmeaza.
Parerile sunt impartite, dar pana la urma, e cum vrea Dumnezeu! POti la fel de bine sa nu iei nici un medicament, sa te ingrijesti exagerat pe toata durata sarcinii ca nu cumva sa ii dauneze bebelusului si tot sa fie probleme la nastere sau dupa aceea.
Singura mea problema a ramas acum sa ma scap de un mare stress.
Si va fi bine!
Sanatate prietenei tale si incredere ca va fi bine!
0
29-12-2020, ora 00:36
Bianca1234_?;
Nu este medic/terapeut
Bianca1234_?;
Buna.sunt si eu in aceasi situație, am luat zanocin 5zile 1la12ore...dupa am fost la medicul ginecolog si mi-a spus ca sunt însărcinată in 4 saptamani si ca nu este bine ca am luat...la a doua ședință mi-a spus ca este bine...si daca vreau sa merg pana la capat să il ascult pe el.sunt foarte panicată si nu stiu ce sa mai cred...uni spun ca exista riscuri însă doctorul nu mi-a spus asta.
Un sfat va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul