Zgarietura de caine pe picior, curge sange - fetita 4 ani

13-06-2018
CatalinBTW
Nu este medic/terapeut
CatalinBTW
Va rog, cat mai repede daca se poate un sfat: fetita de 4ani si 5 luni s-a jucat cu un caine de 5 luni achizitionat recent si care verbal ar fi vaccinat ( acum o saptamana l-am vaccinat eu antirabic- celelalte vaccinuri mi s-a zis ca ar fi fost facute), urmand o zgarietura pe piciorul fetei din care curge sange. Cred ca a zgariat-o cu ghiara, a luat-o si cu gura de acolo. Am sters-o pe moment cu spirt medicinal, ajungand acasa am spalat-o cu apa si sapun si rivanol. Nu este plaga adanca, totusi are lungime de un centimetru si a curs sange/s-a umflat putin ca la o zgarietura.
Intrebare: sa o duc la doctor sa ii faca vaccin antitetanos? Fata a urmat cand era bebe toata schema de vaccinare. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul