Zoloft

35 comentarii 1 2
0
24-12-2018, ora 20:32
florin0
Nu este medic/terapeut
florin0
La mine starile sunt mult mai rele. Am întrerupt zoloftul de o saptamana si de 3 zile iau rispolept 4 ml. Inainte ma simțeam mai mereu obosit dar asta nu mă impiedica sa ies din casa, acum abia daca pot să mă mai ridic din pat. Mi e somn mereu si mi è greu până si sa scriu mesajul asta. Ce ar trebui sa fac @clarap ? Stările astea se datorează rispoleptului ? Ar fi bine sa incerc cu Seroxat ?
0
27-12-2018, ora 18:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce diagnostic e scris pe internarile tale?
0
30-12-2018, ora 03:29
florin0
Nu este medic/terapeut
florin0
tulburare psihotica acuta fara simptome de schizofrenie si depresie
0
30-12-2018, ora 14:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca ai avut tulburare psihotica acuta, ar fi trebuit sa urmezi tratamentul cu Rispolept minim un an sau pina iti zice medicul psihiatru sa il opresti. Cand vede docotorul ca reactionezi bine te trece pe injectia depozit cu Rispolept care e foarte buna.
Daca tu iei seroxat simpu sau alt antidepresiv simplu, risti sa ti se intoarca episodul psihotic.
Parerea mea e sa mergi pe reteta doctorului de la externare si dupa o luna sa te intorci la el sa iti reduca Rispoleptul. E normala starea de somnolenta la inceputul tratamentului si pe doza asta.
0
03-01-2019, ora 10:57
Sorana 1
Nu este medic/terapeut
Sorana 1
Salutare si "La multi ani cu sanatate!!!!"
Ce mai faceti? Cum mai sunteti? Eu am avut 3 zile 28-31.12.2018 foarte bune.am zis ca mi-am revenit complet. Am fost fresh din toate punctele de vedere...insa dupa noaptea de Revelion, m-am pus in pat la 4 dimineata intrucat am avut invitati, si m-am trezit la 10... Cand m-am trezit mi-a fost fff rau...cred ca am facut un atac de panica ( am crezut ca ma sfarsesc: palpitatii, stare de lesin, m-am albit toata)...Mi-a dat sotul o fiola de calciu si am inceput sa imi revin cat de cat... Pe 31 am lucat pana la orele 17:00 si dupa ce am ajuns acasa am baut 3 cafele ca sa rezist in noaptea de Revelion. De atunci sunt iar molesita, adormita, ma trezesc dimineata cu palpitatii, stare de agitatie... nu imi vine sa cred cum sunt din nou... Ma simt atat de obosita incat cred ca o sa adorm pe mine.si mai sunt si la munca. PE 1 am reusit sa mai dorm 1 ora pe zi iar ieri am avut musafiri toata ziua si nu m-am odihnit deloc. Voi ce ati mai facut? Cum v-ati mai simtit?
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: