zypadhera
Am o amica care utilizeaza olanzapina de 10 mg de peste 3 ani in tot acest timp desi acest medicament da de obicei multe stari nasoale in cazul ei acest lucru nu sa prea intamplat.
Beleaua ei este ca mai uita de maxim 2-3 ori pe luna sa-l ia mai ales ca are o viata sociala activa si ii este frica ca amicii ei sa afle de belelele ei si de aceia ar vrea sa incerce si forma injectabila a acestuia ZYPADHERA.
Intrebarea mea ste urmatoarea: Aceasta forma d adminstrare ii da mai multe simptome negativ decat cea orala sau e cam acelasi lucru sa inceapa cu o doza mai mica decat cea care o ia in mod normal zilnic?
Multumesc
Beleaua ei este ca mai uita de maxim 2-3 ori pe luna sa-l ia mai ales ca are o viata sociala activa si ii este frica ca amicii ei sa afle de belelele ei si de aceia ar vrea sa incerce si forma injectabila a acestuia ZYPADHERA.
Intrebarea mea ste urmatoarea: Aceasta forma d adminstrare ii da mai multe simptome negativ decat cea orala sau e cam acelasi lucru sa inceapa cu o doza mai mica decat cea care o ia in mod normal zilnic?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...
- 3Antipsihotic Rispolept solutie orala si Abilify
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 2Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 12Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda