Ora de Vis - program audio - 13 sesiuni de hipnoterapie .
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Reduceri si oferte speciale (anunturi & noutati: 4 pachete speciale cu videoclipuri)

Reduceri si oferte speciale (anunturi & noutati: 4 pachete speciale cu videoclipuri)
Autor: Victor Adrian Gavrilov

ELIMINAREA SRESULUI PRIN HIPNO-PSIHOTERAPIE


4 pachete speciale cu videoclipuri:


1.Echilibrare emotionala prin tehnici de relaxare si autohipnoza
Exista posibilitatea sa faceti doar trei transe (initiere, fixare, consolidare) + 2 sedinte de pregatire si apoi, avand acces la toate videoclipurile din microprogramul de psihoterapie, postat pe pagina site-lui cabinetului, puteti sa continuati sa lucrati si singuri.

 

“Videoclipuri" :  www.terapie-in-hipnoza.ro

 


http://www.romedic.ro/boghianu-nicoleta-cabinet-de-psihoterapie/oferte/1808

 


Pachet special (1) : 5 sedinte ("sesiuni") :

 

-150 ron./sedinta./60 min. sau 200 ron/90 min - psih., psihoterapeut Nicoleta Boghianu

-100 ron/sed/60 min. sau 120 ron/90 min. -psih., psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov


Este bine sa aveti in vedere ca pregatirea transelor conteaza foarte mult, iar microprogramul este chiar “micro”, adica este totusi putin fata de ceea ce faceti in cabinet.Este foarte important sa invatati sa intrati in transa cu un hipnoterapeut, pentru ca veti reusi sa invatati foarte repede (in heterohipnoza) si veti putea profita la maximum de transele postate pe youtube.


https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wU_dQs6UJG0a7xbOG5Ee3_Y 

 

 


2.Eliminarea stresului prin autohipnoza si hipno-psihoterapie clasica si moderna;antrenamentul autogen Schultz .


Incepand cu 20 noiembrie 2015 s-a oferit (in cadrul cabinetului), celor care fac minim 5 sedinte complete (de 90 min/sed.), 5 sedinte gratuite:
- 2 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata ;
- 3 sedinte antrenament autogen Schultz.


Fiecare sedinta dura o ora.


Oferta tip : voluntariat.(oferta a expirat in 30 .03.2017)


http://www.romedic.ro/boghianu-nicoleta-cabinet-de-psihoterapie/oferte/1807


Pachet special (2) :

-5 sedinte ("sesiuni"); 200 ron./sedinta/90 min. - psih Nicoleta Boghianu

sau

-5 sed;120 ron/sed/90 min.- psih.Adrian Victor Gavrilov


Pentru programari sunati la tel :

- 0770 241 591 - Nicoleta Boghianu;

sau

- 0744 812 076- Adrian Victor Gavrilov

 


3.Terapia bolilor psiho-somatice si tulburarilor psiho-emotionale prin tehnici de relaxare;antrenamentul autogen Schultz


Antrenamentul autogen Schultz este cea mai importanta si cea mai raspandita tehnica de relaxare din lume cu efecte foarte puternice de relaxare fizica si psihica si de reglare a sistemului nervos vegetativ (autonom),care are ca principala functie reglarea activitatii tuturor organelor corpului uman.


Emotiile afecteaza corpul.

 

Stresul provoaca dezechilibre la nivelul sistemului nervos vegetativ (simpatic si parasimpatic).

Aceste dezechilibre se pot elimina prin practicarea si exersarea unor tehnici de relaxare.
Datorita acestor reglari, simptomele bolilor psihosomatice (hipertensiune arteriala,astm bronsic alergic ,ulcer duodenal si gastric,diabet zaharat,colon iritabil,cardiopatia ischemica,afectiuni dermatologice, etc) se diminueaza pana dispar....


Aceasta tehnica este conceputa si fundamentata stiintific de medicul psihiatru neamt Schultz,intre anii 1934-1937(in Berlin si in Elvetia), dupa ce practicase hipnoza 25 de ani.


Tehnica pe care o veti invata aici, are structura unei sedinte hipnopsihoterapeutice, folosindu-se sugestii directe si scurte scenarii psihoterapeutice centrate pe simptom.


Realizate in stare hipnotica, cele 7 exercitii ale antrenamentului autogen au efecte foarte puternice si rapide de echilibrare emotionala si eliminarea efectelor negative ale stresului.
Creste autocontrolul si autocunoasterea, se imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare a atentiei, capacitatea de invatare, autocontrolul starii de spirit, a dispozitiei emotionale...


Aceasta tehnica de relaxare profunda,odata invatata, o puteti practica toata viata, oricand doriti sa va simtiti bine, sa va accesati resursele interne, sa aduceti ceva pozitiv in starea dumneavoastra: liniste...calm....energie...odihna...

 

Timp : 50 min./sed 


Investitie:

-100 ron/sed -psih. Nicoleta Boghianu;

sau

- 80 ron/sed -psih Adrian Victor Gavrilov.


Frecventa : 1-3 sedinte pe saptamana.


Avand  acces la videoclipul "Antrenamentul autogen Schultz"puteti, dupa 5 sedinte efectuate in cabinet, sa continuati terapia si singuri, pana cand obtineti efectul dorit.
http://www.romedic.ro/boghianu-nicoleta-cabinet-de-psihoterapie/anunturi 


Pachet special(3):5 sedinte ("sesiuni"):


Programari la telefon 0770241591- Nicoleta Boghianu

sau

- 0744 812 076- Adrian Victor Gavrilov

 


4.Fara probleme si cu obiective de viata clar definite. 

 

Hipnoza ericksoniana.


Scurtă prezentare:
Sedinte de terapie in hipnoza (hipnopsihoterapie ), pentru eliberare de stres si clarificarea obiectivelor de viata. Oferim acum oportunitatea de a repeta gratuit (in cadrul cabinetului) scenariile psihoterapeutice din toate sedintele complete (90 min/sed) de psihoterapie.Oferta tip: voluntariat.


Prezentare detaliată:
Psihoterapia ericksoniana este o psihoterapie de scurta durata (12-24 sedinte),cu o sedinta pe saptamana poate dura 3-6 luni.In hipnoza ericksoniana, numarul sedintelor poate fi redus la 12(2 sedinte de pregatire +10 sedinte de transa hipnotica).Lucrandu-se intensiv (2-5 sedinte pe saptamana),durata hipnoterapiei este mult mai scurta.


Orice psihoterapie efectuata in transa are efecte mult mai puternice….si astfel numarul sedintelor si durata psihoterapiei se scurteaza foarte mult.In plus ,invatati sa faceti autohipnoza si puteti continua astfel,sa lucrati singuri pentru a continua schimbarile pozitive aparute.Desigur,cei care doresc,pot sa faca terapia completa (24 sedinte)important este sa initiem schimbarea intrucat, in 5-10 transe hipnotice, toti clientii invata sa faca foarte bine autohipnoza si pot continua si singuri,daca doresc asta.

Desigur transele facute la cabinet sunt mult mai complexe,mai interesante si mai profunde.Fiecare transa are o structura a ei (alte scenarii psihoterapeutice),nimic nu se repeta si informatiille care vin din subconstient sunt mult mai interesante,utile,eficiente…

Incepand cu transa a 6-a,structura sedintelor este din ce in ce mai complexa.


In concluzie, cei care pot sa-si permita 24 de sedinte(:ciclul I:2 sedinte de pregatire+10 transe hipnotice + ciclul II:2 transe de baza+10 transe hipnotice complexe(3 module:”sanatate,”bani”,”iubire”"-),au mult de castigat,desigur….

Insa schimbari importante se vad si dupa 10 transe,ramanand sa se continue lucrul prin autohipnoza.


In plus, cei care au facut deja 10 transe hipnotice ,pot continua cu 4 sedinte de antrenament autogen Schultz (efectuate in transa hipnotica),reusind sa invete aceasta tehnica doar in 4 sedinte (initiere ,fixare ,stabilizare,trairea tehnicii din plin).
In cazul in care cineva doreste sa repete o sedinta ,(fie pentru ca s-a simtit deosebit de bine,sau pentru ca vrea informatii in plus de la propriul lui subconstient),o poate repeta de cate ori doreste….pretul unei sedinte repetate este de 100 ron (ca la antrenamentul autogen,unde de asemenea se repeta sedintele ).

Apoi puteti sa  reviniti la programul psihoterapeutic de baza.

 

Aceasta oferta a expirat pe 30.03.2017 :
"Incepand cu 20 noiembrie 2015, ati putut sa repetati fiecare sedinta gratuit.
Oferta a fost  valabila numai pentru cei care au ales sa faca sedinte complete, de 90 min/200 ron/sedinta.
A fost o oferta tip voluntariat.
Avand acces la toate cele 16 videoclipuri ale cabinetului postate pe you tube, ati putut sa continuati sa lucrati in autohipnoza."

 

Incepand cu 30.03 2017 puteti sa faceti aceste sedinte (de 90 min/sed.) cu psiholog, psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov, cu pretul de 120 ron/sed.

El lucreaza cu acelasi program hipnopsihoterapeutic structurat de psih. Nicoleta Boghianu.

A facut voluntariat, la acest cabinet, aproape 2 ani.


http://terapie-in-hipnoza.ro/videoclipuri


 
Programare