ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

Reduceri și oferte speciale

Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; relaxare Schultz
-20%
80.00 lei
Pret vechi: 100.00 lei
Economisesti: 20 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Sugestoterapie pentru eliberare de stres,cresterea increderii in sine,obtinerea unei stari de confort interior si clarificarea obiectivelor de viata;acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant in hipnopsihoterapie,mai mici.
Terapie online
-40%
120.00 lei
Pret vechi: 200.00 lei
Economisesti: 80 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Daca va ganditi sa apelati la acest serviciu, probabil faceti parte din randul oamenilor ocupati sau nu va aflati in acelasi oras cu psihologul. Acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant (mai mici)...
Fara probleme si cu obiective de viata clar definite;hipnoza ericksoniana.
-40%
120.00 lei
Pret vechi: 200.00 lei
Economisesti: 80 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Sedinte de terapie in hipnoza (hipnopsihoterapie )pentru eliberare de stres si clarificarea obiectivelor de viata;12 sedinte; psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant in hipnopsihoterapie, mai mici.
Echilibrare emotionala prin tehnici de relaxare si autohipnoza
-33%
100.00 lei
Pret vechi: 150.00 lei
Economisesti: 50 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Cinci sedinte de sugestoterapie care va vor ajuta sa lucrati usor cu videoclipurile cabinetului postate pe you tube; acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant in hipnopsihoterapie (mai mici)...
Eliminarea stresului prin autohipnoza si hipno-psihoterapie clasica si moderna;antrenamentul autogen Schultz.
-40%
120.00 lei
Pret vechi: 200.00 lei
Economisesti: 80 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Hipnoza moderna,terapie de scurta durata ,centrata pe simptom si orientata spre obiectiv, presupune trairea unor experiente in transa;5 sedinte. Acum, psih practicant Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie ca si psih. specialist  Nicoleta Boghianu,insa are preturi de practicant in hipnopsihoterapie, mai mici.