Lachesis - Veninul sarpelui Lachesis mut

©

Autor: Redacția ROmedic

- dismenoree - Femeile care simt un discomfort intens si tensiune inainte de menstruatie si se simt mai bine odata ce fluxul a inceput, pot beneficia de Lachesis. Simptomele includ o senzatie de greutate in pelvis, bufeuri, dureri de cap si neputinta de a tolera atingerea hainelor in jurul taliei si al gatului. Persoana care are nevoie de acest remediu poate simti o presiune fierbinte, intensa si nevoia imperioasa de eliberare fizica si emotionala.

 

- hipertensiune arteriala - Cei care au nevoie de acest remediu sunt persoane intense si vorbarete, cu pasiuni interioare si agitatie ce trebuiesc exteriorizate. Pacientul poate avea o frica puternica de boala, precum si sentimente ca suspiciune, gelozie si razbunare. Mai sunt obisnuite problemele cu inima sau arterele, fata rosie si transpirata, senzatia de contractare in piept si pulsatii in multe parti ale corpului. Pacientul se simte mai rau dupa un "pui de somn" sau daca merge in timpul diminetii si are o toleranta scazuta pentru hainele stranse pe gat.

 

- menopauza - Bufeuri intense, cu coloratie rosie, palpitatii, senzatii de presiune, congestie si contractie. Hainele stranse in jurul gatului si taliei sunt imposibil de tolerat. Femeile care au nevoie de Lachesis sunt foarte vorbarete si au emotii puternice, adesea de gelozie si suspiciune.

 

- sindromul premenstrual si menoragie - Femeile care au nevoie de acest rmediu sunt de obicei intense si simt nevoia imperioasa de eliberare fizica si mentala. Simptomele premenstruale includ congestie, dureri de cap, bufeuri si o iritabilitate intensa, adesea cu sentimente puternice de suspiciune si gelozie. Fluxul poate fi abundent, insa aduce eliberarea de tensiune. Alta indicatiepentru Lachesis este intoleranta pentru hainele stranse pe talie sau gat.

 

- migrene - Migrene pe partea stanga, cu congestie si durere pulsanta care se agraveaza de la presiune sau haine stramte. Fata persoanei afectate este foarte rosie sau umflata. Durerile de cap sunt adesea agravate in perioada premenstruala si se amelioreaza odata cu inceputul fluxului. Pacientul se simte mai rau de la somn si caldura.


Data actualizare: 13-03-2019 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 28689
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!