Dr. Amza Ileana

Programare

Nascuta la Stefanesti de Arges, la data de 4 iunie 1977, absolventa a Colegiului National “Alexandru Odobescu” din Pitesti , mi-am continuat studiile la Universitatea “ Titu Maiorescu” Bucuresti, unde in anul 2002, am terminat Facultatea de Sociopsihopedagogie, specializarea Psihologie.

 

Totodata, student al Fundatiei, SPER Bucuresti, lucrez cu Asist. univ. Adrian Nuta, activitate coordonata de Conf. Prof. Dr. Iolanda Mitrofan.


  Am continuat pregatirea in calitate de masterand al aceleasi universitati, studiind resursele umane si participand simultan la cursuri de specializare din cadrul Colegiului Psihologilor Romani. Activitatea profesionala ca psiholog am inceput-o in colaborare cu cabinetele individuale ale colegilor de la Pitesti, ca voluntar, urmand ca dupa casatorie, sa profesez in Ramnicu Valcea ca si colaborator al Centrului Militar Judetean, facand evaluare si incradare clinica pentru activitatile de recrutare-incorporare, angajare si mentinere functie a militarilor angajati pe baza de contract, acreditata fiind de Sectia Centrala de Psihologie a Armatei Bucuresti.


Din septembrie 2006 mi-am exercitat profesia ca psiholog clinician in Spitalul de Psihiatrie Dragoesti din judetul Valcea, colaborand totodata cu publicatii de specialitate, precum revistele “ Tanarul psiholog” si “Perspective”. Concomitent, activitatii de spital, psih. Ana Amza face expertiza clinica in cadrul Comisiei jud. a persoanelor cu handicap, Valcea, activitati pe care le desfasor si in prezent.


Din 2008, imi continui formarea profesionala ca psihoterapeut in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, supervizata fiind de Psiholog principal-psihoterapie integrativa, specialist hipnoza si terapie corporala, terapie individuala si de grup Gina Chiriac, coordonator al Centului de Sanatate “Sf. Gigorie Decapolitul”din Craiova, avand deasemenea posibilitatea de a colabora si studia alaturi de nume mari ale Psihoterapiei Integrative Europene, precum Ken Evans si Johanna Evans, Angela Carr, Paul Barber, ca reprezentant legal al ARPI.

 

Ma gasiti si pe Facebook:

An authentic level in PSY- Development by Ileana Amza