Mezereum - Tilichina sau Lemn usor

©

Autor: Redacția ROmedic

- dermatita atopica si eczeme - Persoanele care au nevoie de acest remediu simt adesea in stomac o senzatie de neliniste si incordare. Eruptiile si mancarimile incep ca pustule, apoi secreta o scurgere si formeaza cruste groase, iar scarpinarea poate duce la ingrosarea pielii. Compresele reci ajuta adesea la mancarimi, desi persoanele sunt friguroase. Alte indicatii sunt pofta de mancaruri grase si tendinta de a se simti mai bine in aer liber.

 

- psoriazis - Persoanele care au nevoie de acest remediu sunt de obicei serioase si simt o anxietate puternica in regiunea stomacului. Zonele cu cruste prezinta mancarime intensa si se ingroasa de la prea mult scarpinat. Compresele reci amelioreaza mancarimea. Cei care au nevoie de acest remediu poftesc mancaruri grase si se simt cel mai bine in aer deschis.

 

- zona zoster - Mezereum este indicat pentru senzatie intensa de arsura urmata de eruptii de culoare rosu aprins, si mancarime insuportabila. Durerea locala a eruptiilor se agraveaza de la caldura si scade de la comprese reci si aer racoros, chiar daca persoana poate avea frisoane.


Data actualizare: 30-04-2009 | creare: 07-12-2008 | Vizite: 9887
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!