Proprietăți antimicrobiene pentru monitoarele medicale

©

Autor:

Proprietăți antimicrobiene pentru monitoarele medicale
Advertorial oferit de LG Electronics

Bacteriile, microorganismele care există în număr impresionant pretutindeni, de la organismele vii până la mediul înconjurător și în special la spitale, se pot propaga pe distanțe mari prin aer sau prin intermediul altor materiale. Deși există situații în care bacteriile pot fi utile în natură sau în anumite industrii, în majoritatea situațiilor și în special în mediul intraspitalicesc, unde sunt tratate persoane cu diferite afecțiuni, bacteriile au, de cele mai multe ori, efecte nocive.

În mediul medical, numărul total de germeni/m3 aer nu ar trebui să depășească 500-1500 în funcție de gradul de activitate din încăpere și în funcție de începutul sau sfârșitul zilei de lucru. În sălile de operații, în saloanele de nou-născuți și sugari, de asemenea, se admit maximum 300 germeni/m3 aer. În ceea ce privește prezența germenilor pe suprafețe, este considerată curată o suprafață pe care se dezvoltă mai puțin de 5 colonii/cm2 și pe care nu sunt prezenți germeni patogeni.*

„Normele în vigoare admit un număr de germeni care nu ar trebui să fie depășit, astfel că orice dispozitiv medical ce are o suprafață cu proprietăți antimicrobiene reprezintă o soluție preventivă în lupta pe care o ducem permanent cu microorganismele patogene”, explică asistent igienă Vidrașcu Anișoara.

Monitorul LG 19HK312C este conceput pentru a răspunde avansului tehnologic al ultimelor zeci de ani și a fost construit pentru nevoile medicilor. Afișează imagini clare, detaliate, ajutând astfel la diagnosticarea mai rapidă și protejează în același timp vederea personalului medical, prin reducerea luminii albastre și a pâlpâitului imaginii.

O caracteristică extrem de importantă a monitorului medical LG 19HK312C este reprezentată de proprietățile antimicrobiene ale carcasei, iar conformarea cu standardul ISO 22196 certifică performanțele antimicrobiene ale produsului atunci când acesta este expus condițiilor de mediu.

* Conform Ordinului 961/2016 publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 681 din 02.09.2016

Data actualizare: 14-04-2020 | creare: 14-04-2020 | Vizite: 343
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!