Consumul de ciuperci InformaÈ›ii în Ghidul de sănătate despre Consumul de ciuperci: Ciupercile pot aduce beneficii pentru sănătatea mintală Consumul de ciuperci poate îmbunătății sănătatea mintală, sugerează un nou studiu. Potrivit cercetătorilor... Beneficiile consumului de ciuperci: o ipoteză promițătoare, subiectul unui noi lucrări de cercetare CreÈ™terea aportului de ciuperci comestibile din dietă ar putea reprezenta o modalitate eficientă de reducere a r... Consumul de ciuperci poate avea efecte pozitive asupra sănătății cardiometabolice Ciupercile reprezintă o sursă bogată de nutrienÈ›i, consumul lor fiind asociat cu o serie de beneficii pentru sÄ... Ciupercile comestibile reprezintă o sursă importantă de antioxidanÈ›i care pot preveni bolile neurodegenerative asociate cu îmbătrânirea Consumul de ciuperci ar putea scădea tensiunea arterială IntervenÈ›ii dietetice pentru boala Alzheimer - cât de eficiente sunt ciupercile? Ciupercile È™i performanÈ›a cognitivă: ar putea fi ciupercile un instrument pentru îmbunătățirea memoriei?