Tratează durerile reumatice cu ajutorul remediilor naturale - Pachet Dureri Reumatice de la Faunus Plant

©

Autor:

Tratează durerile reumatice cu ajutorul remediilor naturale - Pachet Dureri Reumatice de la Faunus Plant
Durerile reumatice reprezintă o problemă de sănătate care afectează milioane de oameni în întreaga lume. Acestea au un impact semnificativ asupra calității vieții, limitând mobilitatea și cauzând disconfort constant.
Reumatismul, inclusiv afecțiuni precum artrita reumatoidă sau osteoartrita, poate fi cauzat de uzură articulară sau factori genetici, iar simptomele variază de la dureri și rigiditate până la inflamații și umflături.

Soluții naturiste pentru reumatism

În căutarea unor adjuvante pentru ameliorarea durerilor reumatice, remediile naturale pot fi o soluție sigură și eficientă. Fitoterapia, adică utilizarea plantelor medicinale în scopul vindecării afecțiunilor, poate fi de folos. Astfel, tratamentele naturiste cu extracte naturale din plante precum unguentele, loțiunile și gelurile pot ajuta la calmarea durerilor și reducerea inflamațiilor asociate cu reumatismul.

Aceste remedii naturale pot fi utilizate în combinație cu tratamentele convenționale, sub supravegherea unui specialist în domeniul medical.

Pachetul Reumaticus pentru dureri reumatice și articulare

Soluția potrivită pentru afecțiuni reumatice și ameliorarea durerilor este o cură cu Pachetul Dureri Reumatice și Gelul Reumaticus de la Faunus Plant. Produse cu ingrediente 100% naturale, remediile naturiste au proprietăți antiinflamatoare și analgezice, menite să reducă durerea și să îmbunătățească mobilitatea.

Pachetul Dureri Reumatice conține două plante medicinale recunoscute pentru proprietățile lor antireumatice, tătăneasă și untul-pământului. Această combinație puternică de plante cu efecte antiinflamatoare ajută la:
  • calmarea durerilor reumatice;
  • eliminarea disconfortului;
  • stimularea circulației sanguine.

Extractele naturale din plante sunt completate cu:
  • ceară de albine - amplifică efectul antiinflamator;
  • ulei de floarea-soarelui – ajută la vindecarea țesutului epitelial;
  • rășină de brad – are efecte benefice asupra durerilor acute;
  • vitamina E – ajută la reducerea durerilor musculare;
  • mentă – are proprietăți antiinflamatorii.

Loțiunea și unguentul din Pachetul Dureri Reumatice pentru uz extern pot fi folosite pe o perioadă îndelungată.

Gelul Reumaticus, proprietăți antiinflamatoare și antireumatice

Cu o textură ușoară care nu încarcă pielea și efecte rapide în ceea ce privește ameliorarea durerilor reumatice, Gelul Reumaticus este un produs naturist cu efect analgezic și antiinflamator.

Ingredientele cheie din compoziția acestuia, tătăneasa și untul-pământului au o acțiune complexă, similară cu efectele tratamentelor medicamentoase, fără efecte adverse. La nivel periferic, Gelul Reumaticus acționează ca tonic venos, ajutând la stimularea circulației, relaxează musculatura și are acțiune antiseptică.

Colagenus, pentru sănătatea articulațiilor

Un alt remediu inovativ este Colagenus, creat în baza unei formule unice cu colagen și extracte de plante. O doză de 15ml de soluție Colagenus conține 6g colagen bovin hidrolizat Peptan©, care susține sănătatea articulațiilor, oaselor și mușchilor. Astfel, curele constante cu Colagenus ajută în combaterea afecțiunilor reumatice, menținând mobilitatea cartilajelor, reducând durerea și inflamația de la nivelul articulațiilor și prevenind deteriorarea acestora.

Așadar, vrei să-ți recapeți mobilitatea și să ameliorezi durerile reumatice? Folosește Pachetul Dureri Reumatice, Gelul Reumaticus și soluția lichidă Colagenus de la Faunus Plant și bucură-te de mișcări ample, fără dureri!

Despre Faunus Plant

Faunus Plant este o companie românească cu o experiență bogată în domeniul remediilor naturiste. Compania activează de zeci de ani în domeniul producției prin fabricare manuală a remediilor naturiste din plante medicinale și aromatice de înaltă calitate, certificate internațional. Bazate pe ingrediente 100% naturale, prelucrate manual în România și culese din Munții Apuseni, din culturi autohtone, remediile Faunus Plant încurajează un stil de viață sănătos și echilibrat. Pentru a vedea catalogul de produse, puteți accesa faunusplant.ro.

Data actualizare: 21-07-2023 | creare: 21-07-2023 | Vizite: 136
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!