Vacanța cu bebe: TOP 5 motive pentru a alege o pălărie cu protecție UV

©

Autor:

Vacanța cu bebe: TOP 5 motive pentru a alege o pălărie cu protecție UV

Când vine vorba de prichindeii familiei, un accesoriu nelipsit din bagajul pentru plajă este o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV, în completarea cremelor și a celorlalte articole de îmbrăcăminte speciale pentru copii. Costumașe de baie pentru fetițe, slipuri pentru băieței, ochelari de înot, șepcuțe sau pălării, toate trebuie să fie ca o piedică împotriva razelor soarelui tot mai nocive în cea mai mare parte din zi.

Dacă ești pe cale să faci ultimele cumpărături pentru vacanța cu bebe, noi suntem aici să-ți oferim câteva sfaturi pentru lista cu lucrușoare esențiale și cu o protecție optimă pentru copii.

Astfel, vom aminti top 5 motive pentru a alege o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV, pe care cel mic să o poarte la plajă, în apă, dar și pe stradă, în escapadele voastre de vară la mare sau la piscinele amenajate în orice oraș veți poposi.


TOP 5 motive pentru a alege o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV

Primul gând care îți vine în minte poate fi acela că micuțul tău cu greu va accepta o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV, mai ales când îți amintești de sezonul rece în care nu își dorea să poarte nici căciuliță, și nici glugă.

Însă, îți promitem că va fi foarte ușor atras de design-ul animat al pălăriuțelor pentru copii. În plus, acest obicei îl poate prelua chiar și de la voi, părinții, dacă la rândul vostru vă veți proteja cu șepci, pălării sau bandane.

  • 1. Asigură protecție UPF 50+. Când suntem în vacanță, timpul trece mult mai ușor și, uneori, fără să ne dăm seama, suntem predispuși la o expunere exagerată la soare. Briza mării ne poate da senzația că suntem în siguranță câtă vreme nu simțim arsuri ale pielii. Însă, cei mici fiind și mai tot timpul preocupați de jocurile lor de plajă, cu atât mai mult nu ne vor semnala vreun disconfort.

  • 2. Oferă protecție inclusiv pentru urechi, ochi și gât. Indiferent dacă cel mic poartă scutec reutilizabil special pentru plajă, costum de baie sau slip și este deja dat cu cremă cu SPF, o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV îi va aduce un plus de protecție. Pălăriuțele de plajă au, de regulă, un bor mai larg care, nu doar că îi vor proteja capul prichindelului tău, dar vor preveni și înroșirea pielii în zonele cele mai sensibile. Iar la o vârstă fragedă, soarele este nociv nu doar pentru pielea, dar și pentru vederea micuților.

  • 3. Are o țesătură subțire și respirabilă. Noi, părinții, știm prea bine că nu este de-ajuns ca pălăriuțele sau șepcuțele să fie din materiale deschise la culoare. Pentru ca cei mici să poarte o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV, ele trebuie să fie cât mai comode și mai ușoare. De asemenea, este important să le achiziționăm mărimea potrivită, pentru a nu le aluneca în timp ce se joacă, dar nici să nu le lase urme pe frunte, dacă ele sunt prea fixe. Având o țesătură deloc pretențioasă, ele fiind de cele mai multe ori confecționate din bumbac, sunt și ușor lavabile.

  • 4. Este reversibilă și reglabilă. Un mare atuu al pălăriuțelor pentru copii este acela că, spre deosebire de căciulițe sau șepcuțe, cele de vară nu sunt rigide. O pălărie pentru bebeluși cu protecție UV va fi destul de ușor de purtat, versatilitatea ei fiind dată tocmai de materialul ușor. Atunci când cel mic o va purta la umbră, îi poți ridica borul astfel încât să nu îi mai acopere fața deloc, iar când este la soare îi poți așeza borul ca să fie lăsat complet, ca să îi protejeze în continuare ochii, urechile, gâtul, puțin din umeri și din spate.

  • 5. Accesorizează ținuta de vacanță a micuțului tău. Poate chiar singura atracție evidentă pe care o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV o va avea pentru cel mic este design-ul animat. Cu motive spațiale din desene animate sau jocurile video preferate, carouri, floricele, buline sau imprimeuri haioase de vacanță, în portofoliul Empria vei găsi pălării pentru toate gusturile fetițelor și preferințele băiețeilor.


Sperăm că topul nostru de motive pentru a alege o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV, și nu una confecționată dintr-un material obișnuit, te vor convinge că aceste accesorii se dovedesc a fi cea mai bună alegere pentru sănătatea puiului tău. În aceeași măsură, este important să ții cont și de restul articolelor pe care le achiziționezi pentru vacanța de vară.

Nu în cele din urmă, aplicarea loțiunilor cu protecție solară, înainte și după plajă, constituie regula numărul 1 și ține de responsabilitatea fiecărui părinte. Iar un copil protejat va fi și un copil voios și sănătos, spre bucuria și liniștea tuturor părinților aflați în vacanță.

Dacă nu vrei să mai pierzi timpul prin magazine, site-ul Empria poate fi cea mai la îndemână soluție pentru a bifa fiecare articol de îmbrăcăminte pentru copii de pe lista de cumpărături pentru vacanță și nu numai.

De exemplu, o pălărie pentru bebeluși cu protecție UV o poți asorta foarte ușor cu o bluziță sau un costum de baie, tot cu protecție solară și chiar cu o pereche cool de ochelari pentru înot. Pentru că ai la dispoziție o gamă variată de modele, culori și mărimi pentru bebeluși, dar și copii.

Grăbește-te, însă, pentru a te asigura că găsești din timp toate articolele de care ai nevoie! Spor la cumpărături, vacanță plăcută și nu uitați să vă hidratați!


Data actualizare: 17-07-2023 | creare: 17-07-2023 | Vizite: 123
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: