4 kg in mai putin de o luna dupa ce am renuntat la anitconceptionale

19-01-2013
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am 27 de ani, am renuntat la anticonceptionale acum aproximativ o luna si in acest timp am luat 4 kg in greutate. Ce as putea face? Care poate fi cauza? Poate fi din cauza ca am renuntat la anticonceptionale?
Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
20-01-2013, ora 09:07
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu cred ca e de la faptul ca ai renuntat la contraceptiv..cred ca mananci cam multe dulciuri...Sa urmaresti daca menstruatia e regulata.Te poti ingrasa putin in aceste conditii, dar aceste 4 kg in mai putin de o luna vin din farfurie, nu de la absenta pilulei...
0
20-01-2013, ora 17:32
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Va multumesc frumos pentru raspuns. Vreau sa mentionez ca eu mananc foarte putin si des. Dulciuri deloc, paine alba aproape deloc, ma feresc de prajeli in ulei, de paste, de cartofi prajiti, fast-food nu mananc deloc, mananc ciorbe si supe ori de cate ori se poate, deci cred ca am o alimentatie sanatoasa. Menstruatia mea e regulata (asa a fost mereu), doar ca e foarte putina cantitativ.O sa merg oricum in curand la un endocrinolog
0
20-01-2013, ora 18:03
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Am uitat sa mentionez faptul ca atunci cand ma cantaresc, greutatea mea alterneaza.De ex, dimineta am 65 kg, dar seara am 67 kg. Dupa care iar am dimineata 65 sau 66, apoi seara 68 si tot asa.
Inainte aveam 64 kg (si era o greutate constanta sau chiar 63 kg, deci mai putin). Retin cumva apa in corp? Mi se pare dubios acest dezechilibru si nu mi-l pot explica.
0
21-01-2013, ora 21:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Te-ai cantarit si dimineata si seara cu aceleasi haine ? Fata de "inainte" cred ca te-ai ingrasat putin.Si variatiile de acum intre dimineata si seara nu sunt mari si sunt normale [ ingeram peste zi lichide si hrana solida, eliminam lichide si reziduuri..]..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: